Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 12.11.
Današnja večer donosi novu sezonu omiljene serije i odlične hit filmove

TV Preporuke dana – Petak 12.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 12. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Vera, HTV 2 u 21:05 sati
Čistači ulica u Newcastleu pronađu tijelo Lukea Sumnera u pothodniku blizu njegove kuće. Nakon što patolog zaključi da je uzrok smrti napad koji se dogodio nekoliko sati prije nego što se srušio, viša inspektorica Vera Stanhope zaduži svoj tim da pronađe napadača.

Ubijanje Eve, HTV 2 u 22:40 sati
Druga sezona nastavlja se tamo gdje je prva stala i slijedi Eve Polastri dok izlazi na kraj s posljedicama ranjavanja nožem zaljubljene psihopatkinje i profesionalne ubojice Villanelle.

FILMOVI

Nasrin, HTV 3 u 20:05 sati
Dokumentarni film potajno snimljen u Iranu. Snimale su ga žene i muškarci koji su se pritom izlagali opasnosti od uhićenja. Snažan je to portret najcjenjenije aktivistice za ljudska prava i političke zatvorenice na svijetu, odvjetnice Nasrin Sotoudeh, i iznimno otpornog iranskog pokreta za ženska prava.

Kavalir s pištoljem, HTV 1 u 20:10 sati
Film inspiriran nevjerojatnom istinitom pričom prati avanture Forresta Tuckera, 70-godišnjeg kriminalaca koji uspije pobjeći iz zatvora San Quentin i krene u pljačkaški pohod koji će oduševiti naciju i vlastima zadati glavobolje.

Povratak u budućnost 2, RTL u 23 sata
Marty McFly (Michael J. Fox), Doc (Christopher Lloyd) i Jennifer (Lea Thompson) putuju 30 godina u budućnost gdje se susreću sa svojim budućim ja i djecom koja se tek trebaju roditi. Nakon što srede situaciju vraćaju se u sadašnjost uvidjevši da su se stvari promjenile. Iza svega stoji Martyjev stari neprijatelj Biff Tannen.

Deadpool 2, Nova TV u 23 sata
Nakon što je preživio nesretni slučaj, Wade Wilson želi ispuniti svoj san i postati Poughkeepsieov najcjenjeniji uzgajivač buldoga, a istovremeno želi naučiti nositi se s otvorenim odnosom. Wade se na svome putu bori sa hrpom najrazličitijih stranaca kako bi otkrio važnost obitelji, prijateljstva, ali i kreativnih kostima koje koristi za svoj vrlo otvoren seksualni život.

Dan kad se Zemlja zaustavila, HTV 1 u 23:20 sati
Godine 1928. sudjelujući u ekspediciji na snijegom prekrivenoj planini Karakoram u Indiji, planinar u ledu zamijeti sferu neobična sjaja. Kad joj se približi i dotakne ju, padne u neobično stanje iz kojeg će se probuditi zbunjen, s ožiljkom na ruci i bez sfere u blizini. Devet desetljeća kasnije službenici američke vojske jedne noći hitno mobiliziraju skupinu znanstvenika među kojima je i ugledna ksenobiologinja Helen Benson. Nakon što se okupe na tajnom sastanku ona dozna da se Zemlji velikom brzinom približava zagonetni objekt te da se sve mora pripremiti za mogući sudar.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala