Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto predstavlja Morbiusa u novom videu i drugom službenom traileru!
Sony je konačno objavio novi trailer za film o poznatom Marvelovom junaku koji spada u "Spider-Man" franšizu

Jared Leto predstavlja Morbiusa u novom videu i drugom službenom traileru!

Foto: YouTube

Linija između junaka i zlikovca bit će vrlo tanka!

Jared Leto će nam krajem siječnja 2022. godine donijeti svoju novu nevjerojatnu glumačku transformaciju!

Leto je u akcijskoj priči Morbius zaigrao naslovnu ulogu znanstvenika Michaela Morbiusa koji je pokušao naći lijek za svoju rijetku krvnu bolest, a nakon eksperimentalnog postupka koji su uključivali elektrošokove i vampirske šišmiše, postao je živi vampir. Uz sve što znamo o vampirima, Morbius ima nadljudsku snagu, mogućnost samoizlječenja i može letjeti, a njegove žrtve ne postaju vampiri pa će odlučiti hvatati kriminalce za koje smatra da nisu vrijedni živjeti.

Riječ je o popularnom Marvelovom liku koji je ujedno i dio Spider-Man franšize, a Sony je na konačnu ideju za ovaj film došao nakon Venoma 2018. godine. Scenarij je bio napisan još i ranije, a Leto se pridružio u lipnju 2018. te je godinu kasnije krenulo snimanje u Londonu. Morbius smo u kinima trebali gledati još u srpnju 2020. godine, a velika odgoda dogodila se zbog pandemije koronavirusa.

Sony je 1. studenog objavio poseban video u kojem Leto govori o svojim pripremama za ulogu ovog anti-junaka i u kojem imamo odličnu priliku vidjeti kako Morbius zastrašujuće izgleda. Osim toga, Leto je natuknuo kako njegov lik ima mrežu mogućnosti - "web of opportunity" za što su obožavatelji odmah povezali da se radi o ulozi u novom Spider-Manu (No Way Home) koji očekujemo do kraja godine.

Film je režirao Daniel Espinosa, a scenarij su napisali Matt Sazama i Burk Sharpless prema liku iz stripova kojeg su stvorili Roy Thomas i Gil Kane. U ostalim ulogama su Jared Harris, Adria Arjona, Tyrese Gibson i Matt Smith.

Dan nakon videa s Letom konačno je stigao i novi službeni trailer koji otkriva još više o filmu i radnji, a njega donosimo na samom kraju članka. U videu možemo vidjeti cameo Michaela Keatona koji je glumio Vulturea u Spider-Man: Povratak kući iz 2017. godine, a u zadnjim sekundama Letov Morbius spominje Venoma čime je dodatno potvrđeno da je radnja smještena u takozvani Spiderverse.

Morbius u kinima konačno očekujemo 28. siječnja 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala