Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Priča o živim mrtvacima se nastavlja: u planu serija Tales of the Walking Dead
AMC je naručio antologijsku seriju od šest epizoda koje su planirane za ljeto 2022.

Priča o živim mrtvacima se nastavlja: u planu serija "Tales of the Walking Dead"

Foto: YouTube

AMC je dao zeleno svjetlo još jednoj seriji iz svijeta Živih mrtvaca, ovaj put je riječ o antologijskoj seriji Tales of the Walking Dead.

Još jedna serija smještena u poznati svijet imat će šest epizoda (svaka po sat vremena) u prvoj sezoni koje će biti prikazana na AMC-u i streamingu AMC Plus na ljeto 2022. godine. Serija će donijeti nove likove, ali i one već dobro poznate iz ranijih projekata. Showrunner serije će biti Channing Powell koji je radio kao scenarist i producent na već postojećim hitovima Živi mrtvaci i Fear the Walking Dead, a sve u suradnji sa Scottom M. Gimpleom koji je glavni šef sadržaja za cijeli The Walking Dead svijet.

"Živi mrtvaci su serija koja je ušla u televizijsku povijest i koja je privukla vojsku strastvenih i angažiranih obožavatelja. Vidimo veliki potencijal za razne bogate i dirljive priče u ovom svijetu, a antologijski format Tales of the Walking Dead dat će nam fleksibilnost kojom možemo zabaviti postojeće obožavatelje, te novim gledateljima omogućiti ulazak u ovaj svijet, pogotovo na streaming platformama. Ovakav format sviđa nam se još od kultne Zone sumraka, te novije serije Black Mirror i jedva čekamo uključiti obožavatelje na novi način u njima poznati svijet", objasnio je motiv za novom serijom predsjednik originalnog programa za AMC Networks i AMC Studios Dan McDermott.

Podsjetimo, o seriji Tales of the Walking Dead već smo mogli čuti u rujnu 2020. godine kad je objavljeno da će originalna serija Živi mrtvaci završiti s 11. sezonom, te da će njihove zvijezde Norman Reedus i Melissa McBride dobiti svoje spin off serije. Osim Živih mrtvaca i Fear the Walking Dead na AMC-ju se prikazuje i serija The Walking Dead: World Beyond, a u planu je i zasad neimenovani film u kojem bi trebao glumiti Andrew Lincoln (Rick Grimes).

Originalna serija Živi mrtvaci je 3. listopada imala finale prvog dijela sezone (nakon 8 epizoda), a njezin nastavak očekujemo 20. veljače 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala