Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 14.8.
Osim nove sezone "Milijardi" na malim ekranima večeras možemo gledati i izvnaredne filmske naslove

TV Preporuke dana - Subota 14.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14.8.

SERIJE

CSI: New York, RTL 2 u 22h
Za vrijeme trajanja društvene igre, milijunašev sin je otet, a njegova djevojka ubijena. I dok otmičari povisuju otkupninu, CSI otkriva DNK trag na haljini ubijene djevojke. Dokazi upućuju na jeziv dućan suvenira, specijaliziran za rekvizite koje su koristili serijski ubojice. CSI dozna da je njihov pribor za rad također na listi kupaca, a otkriće ih vodi do ključnog traga i na kraju do otmičara.

Milijarde, HRT 2 u 22:31h
Na početku četvrte sezone Axe se priprema za uništenje neprijatelja, a to je Taylor. Chuck više nije savezni tužilac i želi vratiti staru moć. Taylor se maksimalno trudi voditi novu tvrtku.

FILMOVI

Kapetan Phillips, Doma TV u 19:55h
Radnja filma fokusirana je na odnos između kapetana broda Alabama, Richarda Phillipsa (dvostruki Oskarovac Tom Hanks) i somalskog vođe pirata, Musea (Barkhad Abdi) koji ga otima. Phillips i Muse nađu se u nezaustavljivom vrlogu kada Muse i njegova banda napadnu Phillipsov nenaoružan brod; duboko na pučini, 145 milja od somalske obale, njih dvojica će se naći u nemilosti sila koje se nalaze van njihove kontrole.

Blagi fantastični gorostas, RTL u 20h
BFG je uzbudljiva priča o desetogodišnjoj djevojčici Sophie iz Londona i misterioznom divu koji je upoznaje sa čudnovatim i opasnim svijetom divova. Film je temeljen na knjizi "BFG”, slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitatelje svih uzrasta.

Klub boraca, Doma TV u 22:05h
Crnohumorna, satirična drama s podosta nasilja, (prozvana i "Paklena naranča" dvadesetih) rođena prema debitantskom romanu Chucka Palahniuka. Ispričana je kroz naraciju bezimenog glavnog lika - depresivnoga urbanog mladog usamljenika (E. Norton), a vrijeme radnje pomaknuto je u blisku budućnost.

Doktor Strange, RTL u 22:10h
Iz Marvela dolazi Doktor Strange, priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, čiji se život promijeni zauvijek nakon užasne prometne nesreće u kojoj mu ruke završe smrskane i neupotrebljive. Medicina mu ne može pomoći i prisiljen je tražiti izlječenje i nadu na neobičnom mjestu, tajanstvenoj enklavi Kamar-Taj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala