Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Reality Mijenjam ženu se vraća na male ekrane
Do ljeta gledatelji imaju priliku vidjeti tri nove epizode, a priča se nastavlja najesen

Reality "Mijenjam ženu" se vraća na male ekrane

PIŠE: Dario Petruševski, RTL                     
Foto: RTL

Iako je u proteklim godinama naišla na brojne kritike, dokumentarna sapunica "Mijenjam ženu" ostala je jedan od najgledanijih proizvoda hrvatskog RTL-a, pa su se čelnici odlučili za snimanje novih epizoda koje će gledatelji imati priliku pratiti i prije ljeta. U prvoj od tri epizode svoje će uloge i obitelji zamijeniti dvije hrabre gospođe, domaćica Snježana Došlić iz Slavonskog Broda i poslovna tajnica Željka Martinčić iz Ičića, a njihova priča na rasporedu je 4. lipnja u 20 sati.
 
Snježana Došlić (40) svoj je život posvetila brizi za obitelj koju čine suprug Ivan (42), umirovljeni časnik hrvatske vojske, i njihovo troje djece, Tihomir (15), Iva (13) i Miroslav (9). Sebe smatra konzervativnom osobom, kojoj odgovara muževa pozicija glave obitelji. Ivan većinu vremena posvećuje mnogobrojnim hobijima, bavi se pisanjem poezije i dramskih tekstova, slikanjem, filatelijom i numizmatikom, te je posebno ponosan na svoje impresivne zbirke poštanskih maraka i značaka. 
 
 
Za Željku Martinčić (40) na prvi pogled se može reći da je prava emancipirana žena modernih pogleda na svijet. Kratko ošišana, Željka ima i piercing na lijevoj obrvi. Uživa u ravnopravnom odnosu sa suprugom Darkom (41), programerom u vlastitoj firmi, u kojoj mu kao poslovna tajnica pomaže tijekom pola radnog vremena. Drugu polovicu provodi radeći u turističkoj zajednici. Iako su oboje svoje živote posvetili neprestanoj potrazi za dodatnom zaradom, ipak nalaze dovoljno vremena za uživanje sa svojim dvjema kćerima, Jelenom (15) i Mirnom (13).
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala