Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jodie Comer, Matt Damon, Adam Driver i Ben Affleck u filmu The Last Duel
Povijesna epska drama Ridleya Scotta u kina stiže ovog listopada

Jodie Comer, Matt Damon, Adam Driver i Ben Affleck u filmu "The Last Duel"

Foto: YouTube

Prvi službeni trailer za The Last Duel prikazuje nam dvoboj Matta Damona i Adama Drivera koji se bore za Jodie Comer koja je zapravo protagonistica filma.

Comer je Marguerite de Carrouges koja tvrdi da ju je brutalno napao ugledan vitez Jacques Le Gris (Driver) koji opovrgava optužbe. Marguerite ne želi odustati od optužbi i navodi svog supruga Jeana de Carrougesa (Damon) da brani njezinu čast. No, ako izgubi u dvoboju sa Jacquesom na kraju će njezin život biti ugrožen.

Scenarij potpisuju Damon, Affleck i Nicole Holofcener (Možete li mi ikad oprostiti?) prema istinitoj priči iz istoimene knjige Erica Jagera (The Last Duel: A True Story of Crime, Scandal, and Trial by Combat in Medieval France). Radnja knjige smještena je u srednji vijek i hvata se u koštac s društvenim normama, težnjama i pravdom, te ozbiljnim posljedicama za one koji prkose crkvi, plemstvu ili tinejdžerskom kralju. U to vrijeme žene nisu imale nikakav pravni status u društvu bez podrške muževa i rodna politika se naglašava u traileru za film.

"Obožavam raditi s Mattom, a bonus je bio što sam radio i s njim i s Benom kao glumcima i scenaristima uz Nicole Holofcener, i znao sam da će rezultat biti odličan. Divim se seriji Ubijanje Eve od samog početka i tražio sam priliku da Jodie Comer dam jako zahtjevnu ulogu. Njezina izvedba Marguerite pokazat će da je jedna od najvećih glumica svoje generacije", rekao je Scott u službenoj izjavi.

U ostalim ulogama su Harriet Walter, Nathaniel Parker, Sam Hazeldine i Michael McElhatton.

Kako izgleda nova suradnja između Damona i Afflecka te hoće li Comer opravdati velika očekivanja saznat ćemo 15. listopada kad The Last Duel stiže u kina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala