Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odličan start za Space Jam 2
Pomalo neočekivano ima bolju gledanost od Marvelove "Black Widow"

Odličan start za "Space Jam 2"

Foto: YouTube

U kina diljem svijeta stigao je novi Space Jam i prema prvim brojkama ostvario je fenomenalnu gledanost!

Space Jam: Nova legenda (Space Jam: A New Legacy) u Sjevernoj Americi zaradio je skoro 32 milijuna dolara, a u ostatku svijeta još 23 milijuna dolara što mu je dovoljno da se nađe na prvom mjestu prodaje karata, čime su prešišali sve prognoze koje su im predviđale maksimalno 20 milijuna u prva tri dana u Americi. Uspjeh je tim veći što je istovremeno dostupan i na streamingu HBO Max i to bez dodatne naknade pretplatnicima.

"Marketing za ovaj film izgledao je izrazito zabavno i vjerojatno je pomogao da gledatelji odu u kina", nagađa šef domaće distribucije studija Warner Bros. Jeff Goldstein.

Nastavak velikog hita Space Jam iz 1996. godine u kojem se košarkaška legenda Michael Jordan udružio s omiljenom Looney Tunes ekipom, sad nam u središte priče stavlja NBA prvaka i ikonu LeBrona Jamesa koji kreće u epsku avanturu s Looney Tunes likovima kako bi se spasili iz digitalnog prostora. Osim Jamesa u filmu se pojavljuju mnoge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti.

Uspjeh novog Space Jama na drugo je mjesto gurnuo Marvelovu Black Widow koja je u Sjevernoj Americi protekli vikend zaradila oko 26 milijuna dolara. Dosad diljem svijeta zarada iznosi 264 milijuna dolara što je odličan rezultat zbog pandemije koronavirusa, ali i katastrofalan ako računate kako mu je budžet bio oko 200 milijuna dolara. Još se čeka datum izlaska u Kini što bi moglo značajno povećati zaradu.

Space Jam: Nova legenda u hrvatskim kinima možete pogledati od 15. srpnja u originalnoj i sinkorniziranoj verziji (Slavko Sobin, Mario Petreković, Božo Kelava, Ronald Žlabur, Franka Batelić, Dražen Bratulić, Viktorija Rađa, Dino Rađa, Vlatko Štampar), a Black Widow od 8. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala