Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prsatu starletu Jordan napucao suprug Peter Andre
Reality zvijezde se razvode, a Jordan je angažirala odvjetnicu koju "odmilja" zovu Čelična Magnolija

Prsatu starletu Jordan napucao suprug Peter Andre

PIŠE: Dario Petruševski

Najzabavniji par Velike Britanije koji svojim izjavama i "poslovnim potezima" već godinama plijeni pozornost tabloida, po svemu sudeći, više nije zajedno. Peter Andre, propali australski pjevač, odselio se iz obiteljskog doma kojeg je nešto više od tri godine dijelio s Katie Price, "skandaloznom" starletom poznatijom pod nadimkom Jordan, a britanska javnost očekuje najuzbudljiviji razvod godine. Ako su u braku bili "tako ludi", što li će tek biti kad na vidjelo počne izlaziti prljavo rublje...?
 
Šesnaest dana prošlo je otkako se Peter Andre odselio iz kuće, a britanski tabloidi ne prestaju pisati o raspadu uzbudljive romanse koju su začinili brojni skandali. Jordan je navodno na svoj 31. rođendan zamolila supruga da razgovaraju, ali on za nju ne želi ni čuti. Razišli su se u velikoj svađi koja, tvrde njegovi prijatelji, nije bila jedna od onih u nizu. "Peter je već godinama frustriran u tom braku. Stalno je u njezinoj sjeni, jer se sve vrti samo i isključivo oko nje. Odlučio je okončati tu farsu", ispričali su Peterovi prijatelji tabloidu News of the World.
 
 
Nakon što je od supruga dobila novu odbijenicu, Jordan je odlučila stvari dovesti na novu razinu. Angažirala je, naime, odvjetnicu Fionu Shackleton, poznatu pod nadimkom "Čelična magnolija" te po brakorazvodnim parnicama poznatih. Tabloidnim pričama i golišavim editorijalima starleta je zaradila oko 40 milijuna funti, a suprugu, čije je ime istetovirala samo nekoliko dana prije raskida, ne želi ostaviti ni novčića.
 
Osim tetovaže, Jordan je prije samo nekoliko dana svoje prezime htjela zamijeniti suprugovim. Tabloidi su u prvih nekoliko dana mislili kako je riječ o novom marketinškom triku, ali angamžan poznate odvjetnice i gorke riječi koje pršte iz usta njihovih prijatelja javnost polako, ali sigurno uvjeravaju u suprotno. Jordan će uskoro gostovati u talk showu Jonathana Rossa te objasniti kako je došlo do odluke o razvodu i što joj je zapravo prethodilo. Njihov reality show "Katie & Peter: Stateside" dosad nije dao uvid u njihove sočne svađe - iako svi znaju da se nerijetko tuku, barem su se trudili ostaviti dojam skladne obitelji.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala