Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen film The Many Saints of Newark
Stigao je trailer za nadolazeći film, koji donosi prequel priču kultne serije "Obitelj Soprano"

Predstavljen film "The Many Saints of Newark"

Napokon je stigao prvi trailer za nadolazeći film The Many Saints of Newark, koji nam daje prvi pogled na prequel film kultne serije Obitelj Soprano, koji potpisuju Lawrence Konner i tvorac serije David Chase.

Film je smješten u New Jersey tijekom 1960ih i vrti se oko mladog Tonyja Soprana koji odrasta u vrlo nestabilnom razdoblju u Newarkovoj povijesti. Službeni sinopsis malo nam detaljnije opisuje radnju:

Mladi Anthony Soprano odrasta u jednom od najuzburkanijih razdoblja u povijesti Newarka i postaje muškarac upravo u razdoblju kada se suparničke gangsterske bande počnu rasti i izazivati svemoćnu DiMeo mafijašku obitelj i njihov utjecaj u sve rasno razorenijem gradu. U ta promjenjiva vremena je uključen i ujak kojeg Anthony idealizira, Dickie Moltisanti, koji se bori održati ravnotežu između svojih poslovnih i privatnih obaveza, a čiji će utjecaj pomoći tinejdžeru da se pretvori u najmoćnijeg mafijaškog šefa kojeg ćemo kasnije upoznati: Tonyja Soprana.

U svojoj debitantskoj ulozi se nalazi Michael Gandolfini, sin pokojnog Jamesa Gandolfinija koji je predvodio seriju Sopranosi. Mladi Gandolfini glumi mladog Tonyja. U filmu se također nalaze Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, John Magaro, Michaela De Rossi, Ray Liotta i Vera Famiga.

Redateljsku palicu drži Alan Taylor, koji je režirao i brojne epizode nagrađivane serije.

Film The Many Saint of Newark će premijeru imati na HBO Maxu i u kinima 1. listopada ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala