Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 25.6.
Današnja večer donosi omiljene serije i hit filmove

TV Preporuke dana – Petak 25.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Čovjek i divljina, HTV 2 u 22:15 sati
U srcu planinske džungle, u blizini tajlandske granice s Mjanmarom i daleko od civilizacije, Ben će provesti tjedan s 40-godišnjim Kanađaninom Julienom koji je prije 18 godina postao budistički redovnik.

Ray Donovan, HTV 2 u 23:55 sati
Ray odlazi u New York dogovoriti ilegalnu operaciju za koju se nadaju da će spasiti Smittyja. Samantha Winslow pristaje pomoći, ali pod uvjetom da Ray učini nešto okrutno. Mickey se pokuša izvući iz zatvora tako što izda Raya.

FILMOVI

Bostonski maraton, HTV 1 u 20:10 sati
Priča o zastrašujućem terorističkom napadu tijekom Bostonskog maratona ispričana je od strane stvarnih ljudi koji su taj dan sudjelovali u spašavanju i potrazi za počiniteljima. Davis, policijski povjerenik Bostona odigrao je ključnu ulogu u potrazi za braćom koja su odgovorna za napad. U bombaškom napadu poginulo je pet osoba, uključujući i osmogodišnjeg dječaka.

Bojni brod, RTL u 21 sati
Radnja filma, baziranog na strateškoj igri Battleship, vrti se oko međunarodnih pomorskih snaga koje iznenada bivaju uvučene u žestoku bitku sa izvanzemaljcima, koji u našim oceanima odluče izgraditi snažan izvor energije. Pritom je zanimljivo napomenuti kako će film prikazati obje strane priče, kako onu ljudsku, tako i izvanzemaljsku.

Vrana, HTV 1 u 23 sata
Staro vjerovanje kaže da vrana odvodi duše preminulih u svijet mrtvih. Ponekad vrana mrtve može vratiti u svijet živih. Eric i Shelly trebali su se vjenčati na samu Noć vještica, ali noć prije nju su silovali i nasmrt pretukli, a njega ubili nožem i hicima iz pištolja kriminalci u službi Tipa Dollara. Godinu dana poslije vrana oživljava Erica i on se želi osvetiti ljudima koji su uništili njegovu i Shellynu sreću.

Suludo bogati Azijci, Nova TV u 23:15 sati
Kinesko-američka Njujorčanka Rachel Chu putuje u Singapur sa svojim dečkom Nickom na vjenčanje njegova najboljeg prijatelja. Ubrzo se njegova tajna otkriva: Nickova obitelj bogata je i u Aziji ga smatraju najpoželjnijim neženjom.

Apocalypto, RTL u 23:40 sati
U civilizaciji Maja, miroljubivo pleme okrutno je napadnuto od strane ratnika koji traže robove i ljudska bića koja će žrtvovati bogovima. Ne propustite ovaj akcijom nabijeni povijesni spektakl Mela Gibsona koji je bio nominiran za Oscara u čak tri kategorije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala