Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže nastavak Greenlanda, Gerard Butler i Morena Baccarin ponavljaju uloge
Nastavak naziva "Greenland: Migration" sa snimanjem kreće sljedeće godine

Stiže nastavak "Greenlanda", Gerard Butler i Morena Baccarin ponavljaju uloge

Foto: YouTube

Film katastrofe Greenland bio je jedan od prvih koji su stigli u kina tijekom pandemije koronavirusa i čak je ostvario sasvim solidnu zaradu tako da je u pripremi nastavak!

Većina filmske ekipe koja je radila prvi film se vraća tako da će Ric Roman Waugh režirati i novi film prema scenariju Chrisa Sparlinga koji je radio i onaj za Greenland. Naravno, u glavnim ulogama opet će se naći Gerard Butler kao inženjer građevine John Garrity koji je morao spasiti svoju obitelj od katastrofe i Morena Baccarin kao njegova supruga Allison Garrity.

U nastavku ponovno pratimo obitelj Garrity koja je preživjela apokalipsu kad je ogroman komet udario Zemlju i uništio većinu života na njoj. Obitelj sad mora napustiti sigurnost bunkera u Greenlandu i krenuti na opasno putovanje kroz smrznutu pustoš Europe kako bi pronašli novi dom.

Greenland je bio premijerno predstavljen prošlo ljeto kad je većina kina još bilo zatvoreno i bile su jako stroge mjere ulaska u same dvorane tako da je ostvario sasvim dobar uspjeh. Našao se na prvom mjestu gledanosti u više od 26 zemalja uključujući Njemačku, Francusku, Italiju, Španjolsku i Rusiju, a u Sjevernoj Americi izišao je na streamingu HBO Max. Redatelj je uspjeh objasnio time što su gledatelji u to specifično vrijeme bili spremni pogledati film katastrofe koji pokazuje što su sve ljudi spremni napraviti tijekom apokaliptičnih događaja jedni drugima, bilo to dobro ili loše.

Nastavak je dobio naslov Greenland: Migration i početak snimanja trebao bi biti tek 2022. godine tako da datum premijere zasad nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala