Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte trailer za seriju koja je nastavak omiljenih Čudovišta iz ormara
"Monsters At Work" na Disney+ stiže početkom srpnja

Pogledajte trailer za seriju koja je nastavak omiljenih "Čudovišta iz ormara"

Foto: YouTube

Disney+ objavio je novi trailer i datum premijere za Monsters at Work, spin off i direktan nastavak popularnog animiranog hita Čudovišta iz ormara koji nas je osvojio prije 20 godina.

Radnja je smještena dan nakon što je tvrtka Monsters, Inc. prestala skupljati dječji strah i okrenula se uveseljavanju djece jer su uz pomoć Mikea i Sullyja otkrili kako smijeh daje deset puta više energije od vriskova. Tylor Tuskmon je mlado čudovište koji je tek izišao s fakulteta na kojem je bio najbolji na godini i oduvijek je sanjao da će biti najbolji u plašenju djece. No, na njegovu nesreću tvrtka više ne traži strašna čudovišta tako da će dobiti posao u Monsters, Inc., ali ne onaj kojem se prvotno nadao.

Ako ćete seriju gledati u originalu prepoznat ćete da se vraćaju Billy Crystal (Mike), John Goodman (Sully), Bonnie Hunt (Ms. Flint), John Ratzenberger (Yeti), Jennifer Tilly (Celia Mae) i Bob Peterson (Roze umjesto originalna sestra blizanka Roz). Među novim glasovima su Ben Feldman, Mindy Kaling, Henry Winkler, Lucas Neff, Alanna Ubach, Stephen Stanton i Aisha Tyler.

Čudovišta iz ormara u kina su premijerno stigla u studenom 2001. godine kad su oduševila i kritiku i publiku, te na kraju prikazivanja zaradila oko 577 milijuna dolara. Nastavak, točnije rečeno prequel Čudovišta sa sveučilišta, snimljen je 2013. godine i u kina je stigao u lipnju te godine. Bio je veliki hit i sedmi te godine po zaradi diljem svijeta sa 743 milijuna dolara.

Monsters At Work na streamingu Disney+ kreću 7. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala