Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Taylor Swift u novom filmu Davida O. Russella
Pjevačica će se pridružiti zavidnoj glumačkoj ekipi u kojoj su među ostalima i Christian Bale, Robert De Niro i Rami Malek

Taylor Swift u novom filmu Davida O. Russella

Foto: DepositPhotos

David O. Russell očito sprema projekt epske veličine, ako je suditi po glumačkoj ekipi njegovog novog filma. I uz sve glumce s A-liste, njegovom se projektu sada pridružila i megapopularna pjevačica Taylor Swift.

Christian Bale, Margot Robbie i John David Washington predvode tu glumačku ekipu, u kojoj su još Rami Malek, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers, Robert De Niro, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts i Alessandro Nivola.

Kao i sama radnja filma, uloga u kojoj će se Swift naći još nije otkrivena. Film, za koji još ne znamo ni naziv, navodno bi trebao biti smješten u neko doba u prošlosti, najvjerojatnije u doba gospodarske krize s kraja 20-ih godina prošlog stoljeća. No ta informacija nije potvrđena tako da za sada službeno ne znamo baš ništa o radnji ovog novog Russellovog filma.

Popularna pjevačica već je imala prilike glumiti i na malim i na velikim ekranima tako da joj to neće biti ništa novo. Posljednji smo ju put mogli gledati prije dvije godine u filmu Cats, također uz izvrsnu glumačku ekipu. Nažalost, taj je film neslavno propao jer ni kritika ni publika nije imala riječi hvale. Nadamo se da će s ovim projektom imati ipak malo više sreće.

A kada bi novi Russellov film mogao ugledati svjetlo dana jest još jedna nepoznanica. Navodno bi uskoro trebala krenuti produkcija tako da detalje očekujemo u narednim mjesecima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala