Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Luca Guadagnino počeo sa snimanjem filma Bones & All
Produkcija novog Guadagninovog projekta je u tijeku, u glumačkoj ekipi po prvi puta i redatelj David Gordon Green

Luca Guadagnino počeo sa snimanjem filma "Bones & All"

Foto: DepositPhotos

Luca Guadagnino je počeo s produkcijom svog novog filma Bones and All i ovo je prvi puta da snima na području SAD-a. Uz početak produkcije otkrivena su još neka glumačka imena novog filma.

Među novopridošlicama su Michael Stuhlbarg, André Holland, Jessica Harper, Chloë Sevigny, Francesca Scorsese te redatelj David Gordon Green, kojem će ovo biti prva glumačka uloga. Oni će se na filmskim platnima naći uz Timothéeja Chalameta, Taylor Russell i Marka Rylancea.

Scenarij za film Bones and All potpisuje David Kajganich, s koji je Guadagnino već surađivao na filmu Suspirija prije nekoliko godina.

Film Bones and All prati mladu ženu imena Maren Yearly koja putuje diljem zemlje u potragu za ocem kojeg nikad nije upoznala, najviše iz razloga da pokuša razumjeti zašto ima neodoljivi poriv ubiti i pojesti ljude koji ju vole.

Film će se većinom vrtjeti oko dinamike između Chalameta i Russell, a redatelj Guadagnino smatra kako su oboje izvanredni odabir za te uloge: "Fan sam Taylor Russell otkako sam je gledao u Waves i odlučio sam da moram pronaći nešto na čemu možemo surađivati. Kada sam pročitao scenarij odmah sam otišao do nje jer je tako bistra i razumna glumica. Ovo je vrlo romantična priča o nemogućnosti ljubavi i potrebi za njom. Čak i u ekstremnim okolnostima Timmy i Taylor imaju tu moć, tu sjajnu moć, prikazati te univerzalne osjećaje."

Iako je projekt već krenuo s produkcijom za sada još nije poznato kada bi mogao ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala