Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Psihološki triler Zla krv na malim ekranima
Večeras na Hrvatskoj radioteleviziji pratite prve tri epizode napetog psihološkog trilera

Psihološki triler "Zla krv" na malim ekranima

U subotu 29. svibnja u 23:35 na Drugom HRT - HTV 2 emitiraju se prve tri epizode šestodijelna psihološkog trilera Zla krv čija je radnja smještena u ruralni irski kraj. U središtu ove obiteljske sage je mlada Cat koja se vraća kući nakon što joj je majka umrla nakon slučajnoga pada. Međutim, Cat počinje sumnjati da je njezin otac imao prste u tome. Je li to doista bio nesretni slučaj ili ipak ubojstvo?

1. epizoda: Nakon majčine smrti Cat Hogan vraća se u obiteljski dom, ali neke stvari koje tad saznaje ne drže vodu pa posumnja da njezin otac Jim ipak zna puno više o svemu što se dogodilo. Cat otkriva da Jim ima ljubavnicu pa svoga brata Michaela i sestru Fionu nastoji okrenuti protiv njega. Jim joj grubo zaprijeti da mu se ne petlja u život.

2. epizoda: Nitko ne vjeruje Catinim teorijama pa ona utjehu potraži u alkoholu i starom prijatelju Barryju, kojemu otkriva istinu o mučnoj uspomeni iz djetinjstva, zbog koje više nema povjerenja u oca, a koja je povezana i s Barryjevom prošlosti. Cat ponovno pokušava brata i sestru okrenuti protiv oca, ali Jim je uspije potkopati i svu krivnju svaliti na nju.

3. epizoda: Na dan Maryna sprovoda u grad dolazi Jimov bratić Frank, koji pokušava zastrašiti Cat. Tijekom sprovoda Jim netragom nestaje, ali ga Cat ne uspijeva pratiti. Na karminama Cat se u muškom zahodu sukobi s Frankom te se odluči vratiti kući u Dublin. No uto uslijedi još jedna tragedija.

U seriji glume Adrian Dunbar (Jim Hogan), Carolina Main (Cat Hogan), Diarmuid Noyes (Michael Hogan), Gráinne Keenan (Fiona Hogan), Sean Duggan (Dez Breen), Shereen Martin (Sarah), Cillian O Gairbhí (Barry Flood), Ingrid Craigie (Mary Hogan).

Autorica i scenaristica je Sophie Petzal.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala