Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Pratt na putovanju kroz vrijeme u filmu The Tomorrow War
Amazon je predstavio službeni trailer za nadolazeći znanstveno-fantastični film koji nas vodi u budućnost

Chris Pratt na putovanju kroz vrijeme u filmu "The Tomorrow War"

Amazon je objavio i prvi pravi trailer za svoj nadolazeći film The Tomorrow War, nakon što smo nedavno imali prilike vidjeti prve kadrove kroz prvi teaser. Chris Pratt nalazi se u glavnoj ulozi običnog čovjeka s misijom odlaska u budućnost kako bi pomogao spasiti svijet.

Scenarij za film potpisuje Zach Dean, a redateljsku palicu drži Chris McKay, kojem je ovo prvi pokušaj režiranja igranog filma, nakon režije animiranih kao što je Lego Batman Film.

Detaljnu priču koja nas čeka u filmu otkriva nam službeni sinopsis:

U filmu The Tomorrow War svijet je u šoku kada grupa putnika kroz vrijeme stigne iz 2051. godine kako bi prenijeli bitnu poruku: trideset godina u budućnosti čovječanstvo gubi globalni rat protiv ubojite vanzemaljske vrste. Jedina nada za preživljavanje jesu vojnici i civili iz sadašnjosti koji će prijeći u budućnost kako bi se pridružili borbi. Među regrutiranima je i srednjoškolski profesor i obiteljski čovjek Dan Forester (Pratt). Odlučan spasiti svijet za svoju malu kćer, Dan se udružuje s genijalnom znanstvenicom (Strahovski) i svojim otuđenim ocem (Simmons) u očajničkom pokušaju ponovnog ispisivanja sudbine planete.

Pratt se nalazi u glavnoj ulozi, a uz njega još glume Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong te Keith Powers.

Bitka za sadašnjost u budućnosti koju donosi The Tomorrow War na Amazon će stići 2. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala