Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 21.5.
Večer donosi 7. sezonu serije "Endeavour - Mladi Morse" i poneki zanimljivi film

TV Preporuke dana – Petak 21.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21 sat
Narednik Endeavour Morse i viši inspektor Fred Thursday, njegov mrzovoljni, ali dobronamjerni mentor, istražuju ubojstva i mračna djela u vječnom gradu sanjivih tornjeva. Dok oksfordska policija rješava niz jedinstvenih i uzbudljivih slučajeva, scenarist Russell Lewis nastavlja otkrivati skrivenu i tajnu povijest Endeavoura Morsea.

Forenzičarka Halifax, HTV 2 u 22:35 sati
Jane počinje razgovarati sa snajperistom, koji se predstavlja kao Daniel, ali njegovi su motivi još nejasni. Kad se puška kojom je Ben ubijen pojavi u arsenalu Jacka McCarthyja, Saracen izgubi živce i napadne McCarthyja i višeg narednika Tannera.

FILMOVI

Iza blještavila: Djeca u rudnicima, HTV 3 u 20:05 sati
Lak za nokte, tekući puder, maskara, ruž za usne, svi ti poznati kozmetički proizvodi imaju isti sastojak, mineral tinjac, zbog kojeg sjaje i presijavaju se. Zato su toliko cijenjeni, što osigurava bogatstvo velikim kozmetičkim grupacijama. No stotine milijuna kupaca tih proizvoda diljem svijeta ne znaju da tržište kozmetike danas teži 200 milijarda eura i da je većina tog tinjca "prljava".

Nevjerna, HTV 1 u 20:10 sati
Edward i Connie žive u braku iz snova: imaju lijepu kuću u predgrađu, 9-godišnjeg sina i dovoljno materijalnih sredstava za bezbrižan život. Tijekom jednog izleta na Manhattan, Connie upozna desetak godina mlađeg trgovca knjigama prema kojem osjeti snažnu tjelesnu privlačnost.

Plaćenici 2, RTL u 21:20 sati
Snimljen s budžetom od 100 milijuna dolara te zaradom tri puta većom, film nam neće otkriti smisao života, ali će nam pružiti prvoklasnu zabavu iz ruku najvećih akcijskih junaka koji su se pojavili na filmskom platnu. Drugi dio je bio i bolje primljen od strane kritičara!

Koji je tvoj broj?, Nova TV u 23:15 sati
Ally je uvjerena da je dosegla granični broj seksualnih partnera koje žena može imati prije nego što ju sudbina svrsta u one koje se ne mogu udati (osim, možda, kako primjećuje Dr. Fig, ako živi na Novom Zelandu). Celibat nije opcija, pa se Ally upušta u misiju pronalaženja partnera, a da time ne poveća svoj broj - pretraživanjem raznolike i čudne zbirke ljubavnika iz prošlosti.

Stanica brojeva, HTV 1 u 23:50 sati
Osramoćeni bivši agent tajnih operacija zadužen je štititi 20-godišnju Katherine, operatericu šifri u maloj CIA-inoj radiopostaji usred ničega. Par se ubrzo mora boriti za život nakon što su napadnuti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala