Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Florence + The Machine najavili novu pjesmu Call Me Cruella
Disney je objavio još jednu najavu za film "Cruella" u kojoj možemo čuti dio nove pjesme popularnog benda

Florence + The Machine najavili novu pjesmu "Call Me Cruella"

Foto: YouTube

Za malo više od dva tjedna u kinima će se naći krimi komedija Cruella, film o jednoj od najdražih, ali i najstrašnijih Disneyevih negativki pa nas je Disney razveselio još jednom najavom.

Ovaj put u kratkoj najavi možemo čuti i dio nove pjesme grupe Florence + The Machine koja nosi naziv Call Me Cruella, a u cijelosti ćemo je premijerno moći čuti 21. svibnja iliti tjedan dana prije kino premijere filma. Pjesmu ćemo moći čuti u filmu te će se naći na soundtracku.

"Neke od prvih pjesama koje sam naučila pjevati bile su Disney pjesme, a negativci su redovito imali najbolje songove. To što sam imala priliku napisati i izvesti glavnu pjesmu za Cruellu je pravo ostvarenje mojih dječjih snova", rekla je u službenoj izjavi Florence Welch te dodala kako je zahvalna i Disneyju i Nicholasu Britellu (skladatelju) za puno povjerenje i slobodu koju su joj dali. Britell se složio s Welch i suradnju je prozvao pravim užitkom: "S ovom pjesmom i ostatkom glazbe za film Cruella cilj je bio uhvatiti tu sirovu rock estetiku Londona 1960-ih i 1970-ih."

Radnja filma smještena je u London 1970-ih i prati mladu Cruellu (Emma Stone) koja želi postati slavna dizajnerica. Modna legenda barunica Von Hellman (Emma Thompson) primijeti njezin osjećaj za modu, ali splet događaja dovest će do otkrivanja Cruelline opake strane i objašnjenja kako je postala prava Zlica od Opaka.

Režiju potpisuje Craig Gillespie, scenarij Dana Fox i Tony McNamara, a uz Stone i Thompson u ostalim ulogama su Mark Strong, Emily Beecham, Paul Walter Hauser, Kirby Howell-Baptiste, Joel Fry i Jamie Demetriou.

Cruella u hrvatska kina stiže 27. svibnja, kad će biti i premijera u ostatku svijeta.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala