Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za glazbenu animiranu avanturu Vivo Lina-Manuela Mirande
Film se trebao prikazivati u kinima, ali je neki dan dobio premještaj na Netflix te je uslijedio prvi trailer

Trailer za glazbenu animiranu avanturu "Vivo" Lina-Manuela Mirande

Foto: YouTube

Lin-Manuel Miranda i njegova glazbena drama In the Heights nije jedini projekt kojem se veselimo ovog ljeta: zvijezda Hamiltona te skladatelj i autor raznih hitova iz animiranih filmova (Vaiana) posudio je glas pjevajućem majmunu (točnije to je kinkažu, kišno-šumski sisavac) u animiranoj glazbenoj avanturi Vivo za koju je napisao originalnu glazbu!

U ponedjeljak je stigla vijest kako su u Sonyju odlučili da njihov Vivo ipak preskače kina, u kojima se trebao naći 4. lipnja, već je dobio premještaj na streaming servis Netflix te je dan kasnije uslijedio prvi trailer.

Ova zanimljiva animirana glazbena avantura prati jedinstvenog kinkažua (Miranda) koji svoje dane provodi svirajući za posjetitelje trga u središtu Havane, s voljenim vlasnikom Andrésom (Juan de Marcos González). Iako Vivo i Andrés ne govore istim jezikom, oni su savršen dvojac zbog ljubavi prema glazbi.

Ubrzo nakon što slavna Marta Sandoval (Gloria Estefan) pozove svog starog partnera na oproštajni koncert u Miamiju kako bi se ponovno zbližili dogodi se tragedija pa Vivo postane jedini koji može prenijeti poruku koju Andrés nije nikada mogao: ljubavno pismo za Martu i to u obliku pjesme. Kako bi došao do Miamija, Vivo će trebati pomoć tinejdžerice Gabi (Ynairaly Simo) tako da dvojac kreće u nezaboravnu avanturu.

Režiju potpisuju filmaš Kirk DeMicco (Croods) i Brandon Jeffords (umjetnički odjel poznatih animiranih filmova kao što su Sezona lova 2, Oblačno s ćuftama 2, serija Kungfu panda). Quiara Alegría Hudes, koja je napisala knjigu za Mirandin In The Heights, radila je na scenariju s DeMiccom. Ostale glasove su posudili Zoe Saldana, Brian Tyree Henry i Nicole Byer.

"Oživjeti film Vivo bilo je nevjerojatno umjetničko putovanje. Nisam mogao tražiti bolje kreativne suradnike od Kirka, Quiare, Alexa i cijele ekipe iz Sonyja. Jako sam uzbuđen što će Vivo biti na Netflixu jer će djeca svih dobnih skupina moći uživati u pjesmama i avanturama iznova i iznova", rekao je Miranda.

Za Vivo na Netflixu još nije poznat datum premijere, ali dotad uživajte u odličnom traileru.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala