Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel vas poziva u kina na nove Brze i žestoke ovog lipnja
Na društvenim mrežama i službenim kanalima objavljen je video koji će vas motivirati na (ponovni) odlazak u kina

Vin Diesel vas poziva u kina na nove "Brze i žestoke" ovog lipnja

Foto: YouTube

Vin Diesel glavom i bradom u novom videu / najavi poziva vas u kina na neponovljivo kino iskustvo u novim Brzim i žestokima nazvanim F9, odnosno kod nas Brzi i žestoki 9!

U najavi ga možemo čuti kako je prošlo već dosta vremena, da su mnoga mjesta utihnula, a prošla godina sve nas je stavila na veliki test. "Vidimo obećanje novog dana. Više od sto godina jedno je mjesto na kojem se svi nalazimo da se zabavimo, da pobjegnemo, da odemo na neko novo mjesto – kina! Ne postoji ništa kao onaj trenutak kad se ugase svjetla, projektor krene i svi počnemo vjerovati...", kaže u najavi koju možete pogledati u nastavku.

U najnovijem nastavku Vin Diesel kao Toretto morat će prekinuti uživanje s obitelji u mirnom životu kako bi krenuo u najopasniju misiju dosad jer mu je neprijatelj ni manje, ni više, već njegov otuđeni brat Jakob (John Cena).

U ostalim ulogama tu su naravno Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel i Sung Kang. Ulogu Cipher ponavlja Charlize Theron, a Magdalene Shaw opet glumi Helen Mirren. Među novim licima je Michael Rooker u zasad nepoznatoj ulozi. Režiji se vratio Justin Lin (Tokyo Drift, Brzi i žestoki 4, Brzi i žestoki 5 te Brzi i žestoki 6) koji već radi i na desetom filmu, dok je scenarij napisao Daniel Casey.

Mogu li Brzi i žestoki 9 biti pravi ljetni blockbuster unatoč pandemiji, vidjet ćemo u lipnju kad film stigne u kina. U hrvatskim kinima premijera će biti 17. lipnja!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala