Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zola: viralna tema s Twittera postala jedan od najluđih filmova godine
Krajem listopada 2015. A'Ziah King na Twitteru je ispričala svoju avanturu koja je brzo obišla svijet

"Zola": viralna tema s Twittera postala jedan od najluđih filmova godine

Foto: YouTube

Stigao je prvi službeni trailer za film Zola prema velikom viralnom hitu!

A24 dao nam je uvid u film koji se temelji prema viralnoj temi s Twittera koju je započela A’Ziah Wells King 2015. godine, a koja prati konobaricu iz Detroita Zolu (Taylour Paige) koja sklopi novo prijateljstvo s gošćom Stefani (Riley Keough) koja je nagovori da joj se pridruži u vikendu plesa i partijanja na Floridi. Ono što se na prvu činilo kao glamurozni put pun zabave pretvori se u 48-satnu agoniju koja uključuje neimenovanog svodnika, bedastog dečka, nekoliko gangstera i mnoge nepredvidive avanture.

Film je svoju svjetsku premijeru imao još u siječnju prošle godine na Sundance filmskom festivalu kad je oduševio kritičare i izmamio dugi pljesak i pregršt smijeha. Redateljica Janicza Bravo tada je otkrila kako je postala opsjednuta Twitter temom čim ju je dobila u porukama od svojih prijateljica iz Los Angelesa. Bravo je napisala scenarij s Jeremyjem O. Harrisom prema spomenutim Kingin tweetovima i novinskom članku Davida Kushnera.

Uz Paige i Keough u Zoli glume Nelcie Souffrant, Nasir Rahim, Amelia Rose Monteagudo, Ari’el Stachel, Colman Domingo, Nick Braun, Jason Mitchell, TS Madison i Tommy Foxhill.

Iako su kritičari na Sundanceu bili oduševljeni, počeli su se javljati gledatelji koji su imali priliku vidjeti film te su se uglavnom složili kako je film naporan i pun bezveznih situacija i scena, a avanture prikazane u njemu su nabacane hrpe gluposti. No, kako se ostatku svijeta sviđa Zola saznat ćemo 30. lipnja kad će se film naći u odabranim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala