Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 27.3.
Večeras nas na malim ekranima očekuje pregršt napetih filmova, većinom akcijske i SF tematike

TV Preporuke dana - Subota 27.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27.3.

EMISIJE / SERIJE

A-strana, HRT1 u 20:10h
U četvrtoj "A strani" učimo povijest, povijest festivala. Scena "A strane" postaje festivalska pozornica na kojoj ćemo se sjetiti Zagrebačkog, Opatijskog, Splitskog i drugih festivala koji su nam podarili neke od najljepših pjesama. Mladim glasovima koji festivale gotovo i ne pamte pridružit će se velikani festivalskih pozornica: Gabi Novak, Radojka Šverko, Drago Diklić, Petar Grašo.

Kiri, HRT2 u 22:53h
Alice i Jim se zapanje kada saznaju od inspektorice Mercer da policija baš i nema tako čvrste dokaze protiv Natea te da ništa nije kako se čini na prvi pogled. Prestravljena Alice okomljuje se na Miriam. U međuvremenu Tobi bjesni na policiju zbog njihova ponašanja prema njegovoj obitelji, dok mu inspektorica Mercer donosi još loših vijesti.

FILMOVI

Dan nezavisnosti: Nova prijetnja, RTL u 20h
Nakon 20 godina stiže nastavak legendarnog SF blockbustera u spektakularnom 3D formatu! Desetljećima nakon prvog napada izvanzemaljaca, Zemlji prijeti novi napad. Umjesto Willa Smitha ovaj ćemo puta gledati Liama Hemswortha, no zato će ostatak originalne ekipe (Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox) reprizirati svoje uloge.

Superman 3, RTL2 u 20:15h
Gus Gorman (R. Pryor) nezaposleni je stanovnik Metropolisa koji odluči postati računalni programer. Usavršivši svoje vještine, Gorman se zaposli u multinacionalnoj kompaniji milijardera Rossa Webstera (R. Vaughn) kojemu je cilj dominacija svjetskim gospodarstvom za što neće birati sredstva. No pritom mora onesposobiti Supermana (C. Reeve) koji kao Clark Kent putuje u Smallville kako bi nazočio godišnjici mature. I dok njegova ljubav Lois Lane (M. Kidder) odlazi na odmor na Bermude, Clark u Smallvilleu susreće svoju simpatiju iz srednjoškolskih dana Lanu Lang (A. O'Toole). Istodobno, Gorman u Websterovo ime sintetizira posebni kriptonit koji će Supermana pretvoriti u njegov zli alter ego...

San Andreas, Nova TV u 20:45h
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Operacija Swordfish, Doma TV u 21:35h
Unutar našega svijeta postoji još jedan svijet: zaštićen je šiframa, lozinkama i najnaprednijim sigurnosnim sustavima. Tamo se čuvaju najdublje tajne, informacije koje nas mogu diskreditirati, inkriminirati i doslovno uništiti. U cijeloj priči vrte se i ogromne količine novca. Riječ je o svijetu nazvanom "Operacija Swordfish". Gabriel Shear (John Travolta) je karizmatični i opasni špijun koji želi ući unutar sistema kako bi mogao financirati svoju specifičnu vrstu patriotizma. Ako uspije, milijuni skriveni u vladinim ilegalnim fondovima bit će njegovi.

X-Men: Dani buduće prošlosti, RTL u 22:20h
Novi napeti nastavak mega uspješne franšize! X-Men i Wolverine morat će se vratiti u prošlost i uložiti nevjerojatan napor kako bi promijenili povijest i spriječili događaje koji bi mogli dovesti do potpunog nestanka mutanata, ali i ljudske vrste.

Osvetnici, Nova TV u 22:55h
Kada iskrsne neočekivana neprijateljska prijetnja koja ugrozi globalnu svjetsku sigurnost i zaštitu, Nick Fury - voditelj međunarodne agencije za mir poznatije pod imenom S.H.I.E.L.D. - morat će sastaviti jedini tim koji će moći svijetu vratiti ravnotežu i spasiti ga od katastrofe. Uskoro započinje potraga za junacima koja će Nicka odvesti s jedne strane zemljine polutke do druge.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala