Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova krimi drama Mare of Easttown s Kate Winslet stiže na HBO
Oskarovka u novoj napetoj seriji glumi detektivku pred kojom je težak slučaj ubojstva

Nova krimi drama "Mare of Easttown" s Kate Winslet stiže na HBO

Foto: YouTube

Kate Winslet našla se u ulozi detektivke koju će okupirati ubojstvo u gradiću u novoj HBO kriminalističkoj dramskoj seriji Mare of Easttown čiji smo prvi teaser dobili ovih dana.

Limitiranu seriju osmislio je, producirao i njezin je showrunner Brad Ingelsby (Izvan igre, Noćna potjera, Čelična pravda) kojem je ovo prva igrana serija, a u glavnoj ulozi nalazi se Oskarovka Kate Winslet kao detektivka iz Pennsylvanije Mare Sheehan.

U središnju radnje je detektivka Sheehan koja mora riješiti lokalno ubojstvo te nastoji s istragom pomiriti privatni život koji se počne naglo raspadati kako ona preuzme slučaj. Njezinu najbolju prijateljicu Lori Ross glumi Julianne Nicholson (Zakon i red: Zločinačke nakane, Carstvo poroka, Masters of Sex), a kolegu detektiva Colina Zabela koji Sheehan nastoji pomoći sa slučajem glumi Evan Peters (Američka horor priča, Pose). Tu su još i njezina majka Helen (Jean Smart) s neprestanim kritikama i kćer Siobhan (Angourie Rice) koja je prilično svojeglava tinejdžerka.

Serija je sa snimanjem krenula još 2019. godine, ali je snimanje bilo prekinuto zbog pandemije koronavirusa kad je stopirana sva produkcija u Sjevernoj Americi početkom 2020. tako da se produkcija nastavila tek u rujnu. Snimano je u predgrađu Pennsylvanije i u nekim dijelovima Philadelphije.

U ostalim ulogama su Cailee Spaeny, Guy Pearce, David Denman, John Douglas Thompson, Sosie Bacon, Patrick Murney, James McArdle, Joe Tippett, Neal Huff, Phyllis Somerville i Drew Scheid. Režiju potpisuje Craig Zobel.

Kriminalistička dramska serija Mare of Easttown na HBO stiže 18. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala