Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 13.2.
Subota donosi Doru 2021. - izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije te velik izbor hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 13.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Dora 2021., HTV 1 u 20:10 sati
Dora se održava 22. put, a treći put zaredom je u dvorani Marino Cvetković. Ovaj put, na žalost, bez publike, pod strogim epidemiološkim mjerama, ali to ne znači da ponovno neće biti spektakularno baš kako ovakav događaj zaslužuje.

Čovjek i divljina, HTV 2 u 20:10 sati
Vrativši se u Europu, Ben prolazi tečaj samodostatnosti i minimalnog utjecaja na okoliš. Upoznaje Annalisu, koja s malim djetetom živi u švedskoj divljini. Benu isprva nije lako razumjeti što je motivira.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, HTV 2 u 23:35 sati
Jimmy Buffett je u gradu i pivnica je puna pozitivnih vibracija. No kad Mac izađe iz ženskoga zahoda, nitko ne smije otići dok se ne riješi situacija sa zahodom…

FILMOVI

Jason Bourne, RTL u 20 sati – TV premijera
U novom filmu, Mattu Damonu će se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok će Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu. Serijal o Bourneu, sniman prema knjigama Roberta Ludluma, postavio je nove standarde za cjelokupni žanr akcijskih filmova u smislu akcijske koreografije, prizora potjere i zamršenih obrata i zato vjerujemo da vas ni ovaj nastavak neće razočarati.

300, RTL 2 u 20:15 sati
Perzijski kralj Kserkso (Rodrigo Santoro) okupi vojsku od dva milijuna vojnika, koju je dovukao iz Azije i Afrike, da bi 481. godine pr. K. napao i osvojio malen i podijeljen grčki narod. Međutim, kad perzijska sila prodre u opasan planinski tjesnac Termopile, naleti na spartanskoga kralja Leonidu (Gerard Butler) i njegovu kraljevsku gardu od samo 300 vojnika.

Karate Kid, Nova TV u 20:15 sati
Majstor borilačkih vještina, Jackie Chan, i mlada zvijezda u usponu, Jaden Smith, pojavljuju se u glavnim ulogama u ovom dugoočekivanom remaku istoimenog hita iz 1984. godine. Film je, prema scenariju Christophera Murpheyja, režirao norveški redatelj, Harald Zwart.

Australija, Doma TV u 22:15 sati
Australija je priča o Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman), engleskoj aristokratkinji koja napušta Veliku Britaniju kako bi slijedila svog muža u Australiju. Razlog njegovog odlaska je prodaja golemog imanja za uzgoj stoke, no Lady Ashely vjeruje kako ju on zapravo vara. Imanje se nalazi na samom sjeveru Australije, stoga se ona prisiljena uputiti na naporno putovanje preko kontinenta, u pratnji grubog, neotesanog goniča stoke (Hugh Jackman).

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala