Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 7.2.
Ako ste Marvel fanovi u udarnom terminu na jednom kanalu prikazuje se "Kapetan Amerika: Građanski rat", a na drugom "Osvetnici: Rat beskonačnosti"

TV Preporuke dana – Nedjelja 7.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac, HTV 1 u 20:10 sati
Da popularne uggsice imaju veze s ovcama, to je svima znano. Ali koliko vas zna da otkriće kave ima veze s kozama? Koliko vas zna da je lakše premjestiti cijelo stado negoli jednu ovcu i da koze za malo soli riskiraju mnogo boli?

Ime ruže, HTV 2 u 22:55 sati
Dok se Salvatore prisjeća vremena kad su ga, prije mnogo godina, Remigio i dulcinejci spasili, franjevačko izaslanstvo stiže u opatiju da se pridruži Vilimu u velikoj raspravi. Tijekom noći Vilim i Adso opet ulaze u zastrašujuću knjižnicu.

FILMOVI

Snaga je u meni, Doma TV u 19:55 sati
Dirljiva priča temeljena na istoimenoj knjizi autora Jeffa Baumana, žrtve bombaškog napada za vrijeme Bostonskog maratona 2013. godine. Jake Gyllenhaal glumi preživjelog Jeffa Baumana, koji je u eksploziji izgubio obje noge, ali ne i volju za životom.

Kapetan Amerika: Građanski rat, RTL u 20 sati
Nakon što još jedan incident u kojeg su upleteni Osvetnici rezultira velikom kolateralnom štetom vlada SAD-a osniva političko tijelo koje bi trebalo nadgledati i kontrolirati ovaj tim superjunaka. Takav razvoj situacije podijeliti će Osvetnike i od starih prijatelja stvoriti suparnike.

Osvetnici: Rat beskonačnosti, Nova TV u 20:15 sati
Marvelov film Osvetnici: Rat beskonačnosti neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvaća sav Marvel Cinematic Universe. Donosi nam konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

Ponovno u igri, HTV 2 u 21 sat
Prva uloga Clinta Eastwooda nakon Gran Torina iz 2008. te prva uloga u filmu koji nije režirao od čak 1995. kada je imao cameo ulogu u Casperu.

Prljavi Harry, Doma TV u 22 sata
Prvi iz iznimno uspješnog serijala filmova o inspektoru Callahanu, legendarnom Prljavom Harryju, redatelja Dona Siegela bio je prava revolucija u Hollywoodu davne 1971. godine, infuzija svježe krvi akcijskih B filmova u pomalo posustalo holivudsko viđenje policijskih priča.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala