Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO ne odustaje od Westerosa: stiže još prequela Igri prijestolja
HBO navodno u planu ima još nekoliko projekata, najizgledniji "The Tales of Dunk and Egg"

HBO ne odustaje od Westerosa: stiže još prequela "Igri prijestolja"

Serija Igra prijestolja kroz osam je sezona oduševljavala obožavatelje te je HBO odlučio iskoristiti još priča iz istog svijeta, koji je stvorio George R.R. Martin i vratiti nas u vrijeme prije originalne serije s novom serijom House of the Dragon. No čini se kako im to ipak nije dovoljno jer u planu navodno imaju još nekoliko projekata u istom svijetu.

Projekt koji se čini kao najizgledniji da ugleda svjetlo dana jest The Tales of Dunk and Egg, serija koja bi se temeljila na serijalu Martinovih novela.

Dunk and Egg prati avanture neobičnog dvojca: Ser Duncana the Tall i Aegona V Targaryena, plemića pod krinkom. Fantastične priče napravljene su kao avanture neobičnog, nekako u stilu kao Arya Stark i The Hound ili Brienne of Tarth i Podrick Payne.

Čini se kako je ideja o Dunk and Egg seriji već neko vrijeme prisutna jer je Martin još prije par godina komentirao zašto je protiv toga da se ta serija radi: "Do sada sam napisao i objavio samo tri novele i imam ih bar još sedam ili osam ili deset koje želim napisati. Svi znamo kako sam spor, a kako se brzo televizijska serija kreće."

Još jedan projekt o kojem HBO navodno ozbiljno razmišlja jest prequel smješten tijekom Robertovog ustanka, rata u kojem je Robert Baratheon (Mark Addy u Igri prijestolja) sa Željeznog trona skinuo Ludog kralja Aerysa Targaryena uz pomoć Eddarda Starka (Sean Bean u seriji).

S obzirom na to da HBO silno želi stvoriti cijelu franšizu oko Igre prijestolja i iskoristiti svaku moguću priču za potencijalnu seriju, postavlja se sve više pitanja o tome zašto je neimenovani projekt Jane Goldman, smješten u Doba heroja s Naomi Watts u glavnoj ulozi, a čija je pilot epizoda već bila snimljena, ipak otkazan. HBO nije dao nikakva službena objašnjenja, ali očito ih pilot nije oduševio te su odlučili ipak istražiti neke druge priče. Kada bi te druge priče mogle ugledati svjetlo dana za sad još nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala