Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mariska Hargitay i Christopher Meloni podijelili fotke sa snimanja Odjela za žrtve
22. sezona krenula je u studenom, a trenutno se snima epizoda s detektivom Stablerom

Mariska Hargitay i Christopher Meloni podijelili fotke sa snimanja "Odjela za žrtve"

Foto: Instagram

Još nas malo dijeli do ponovno susreta Olivije Benson i Elliota Stablera u Odjelu za žrtve!

U tijeku je snimanje aktualne, 22. sezone serije Zakon i red: Odjel za žrtve (Law & Order: SVU) u kojoj će se ponovno pojaviti glumac Christopher Meloni kao detektiv Stabler, uloga u kojoj smo ga zadnje mogli vidjeti davne 2011. godine. Obožavatelji serije jedva čekaju ponovno vidjeti njegov susret s detektivkom Benson (Mariska Hargitay), a kao mali uvod u to glumci su na Instagramu podijelili fotografiju sa snimanja.

Dvojac smo u Odjelu za žrtve zajedno vidjeli u 12. sezoni, a Melonija ćemo vidjeti tijekom 22. sezone što će biti uvod za njegovu samostalnu seriju Law & Order: Organized Crime koja bi također s prikazivanjem trebala krenuti tijekom ove godine.

Melonija smo trebali vidjeti u prvoj epizodi ove sezone koja je krenula u studenom, no showrunner serije Warren Leight otkrio je kako su se planovi promijenili zbog toga što njegova samostalna serija još nema datum premijere. Odnosno, detektiv Stabler u Odjelu za žrtve pojavit će se kao uvod u seriju Organized Crime.

Najdugovječnija primetime akcijska serija snima se od rujna unatoč pandemiji koronavirusa, uz poštovanje svih zdravstvenih smjernica, a i ova sezona puna je aktualnih, gorućih tema. Nakon ove, očekuju nas još najmanje dvije (23. i 24.) sezone za koje je potpisan ugovor. Uz Hargitay, trenutno su glavni glumci u seriji Kelli Giddish, Ice-T i Peter Scanavino.

22. sezona serije Zakon i red: Odjel za žrtve prikazuje se od 12. studenog 2020. godine, a čekaju nas 22 epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala