Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tvorac serije Black Mirror otkrio kako bi izgledala njegova epizoda o pandemiji
Charlie Brooker umjesto nove sezone napravio je mockumentary "Death to 2020" za koji je konačno objavljen trailer

Tvorac serije "Black Mirror" otkrio kako bi izgledala njegova epizoda o pandemiji

Foto: YouTube

Još nas samo nekoliko dana dijeli do kraja 2020. godine i obožavatelji serije Black Mirror sad sa sigurnošću znaju kako ove godine nećemo dobiti novu epizodu / sezonu iznenađenja te serije. Umjesto toga, tvorac serije Charlie Brooker primio se nečeg sasvim drugačijeg za Netflix.

Dakako, riječ je o filmu Death to 2020 koji je Brooker napravio sa showrunnericom Black Mirrora Annabel Jones, a koji će na komičan način predstaviti sve ono što nas je zadesilo u ovoj teškoj godini. Ipak, svi su se pitali kako bi izgledala epizoda Black Mirrora sa sličnom pandemijom pa je Brooker dao odgovor na to.

"Ovo sigurno niste znali, ali ja sam jako paranoična osoba i obično mislim da će se dogoditi ono najgore. Kad je počela ova pandemija nekako sam naginjao optimizmu, ali zamišljao sam i negativne scenarije. ... Da sam ja pisao epizodu Black Mirrora s pandemijom ona bi bila iznimno nasilna, u stilu čovječanstvo bi se jednostavno pretvorilo u prah u uvodnoj špici. Stvarnost jest da će ti susjed u ovim uvjetima prije pomoći s bilo čime, nego da će se boriti s tobom za bočicu vode", rekao je na predstavljaju Death to 2020.

Death to 2020 Netflix opisuje kao originalnu komediju koja će u formi satiričnog dokumentarca dati osvrt na 2020. godinu i to kroz oči najgorih mogućih komentatora koje ste ikada upoznali. Među ostalim u tim ulogama će se naći Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Lisa Kudrow, Diane Morgan, Leslie Jones, Cristin Milioti, Joe Keery i Laurence Fishburne.

Brooker i ekipa na scenariju su radili mjesecima tako da je prvi nacrt bio spreman krajem rujna, a zadnja verzija korigirana je krajem studenog. Specijal je sniman u periodu od 19. do 30. studenog tako da se Brooker nada kako se u još nekoliko dana neće dogoditi nešto posebno veliko što nisu obuhvatili filmom.

Mockumentary Death to 2020 na Netflixu će biti dostupan od 27. prosinca, a na nove epizode serije Black Mirror očito ćemo se još načekati jer ni Brooker ni Jones nisu htjeli komentirati potencijalnu šestu sezonu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala