Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte najavu Marvelove prve animirane serije!
Objavljen je trailer za animiranu seriju "What If...?" temeljenu na istoimenom Marvelovom stripu

Pogledajte najavu Marvelove prve animirane serije!

Tijekom predstavljanja svojih nadolazećih projekata na Disney Investor prezentaciji, Kevin Feige je podijelio prvi trailer za prvu animiranu seriju Marvel Studija, koja nosi naziv What If...?, a temelji se na istoimenom Marvelovom stripu.

Strip donosi alternativne priče iz Marvelovog svijeta tako ćemo gledati što bi bilo da je Peggy Carter uzela serum i postala super-vojnik ili se Bucky Barnes morao boriti protiv zombi Kapetana Amerike.

U animiranoj seriji vidjet ćemo sve likove koje smo upoznali kroz Marvelove filmove, a svoje će glasove posuđivati ista originalna ekipa:

Michael B. Jordan svoj će glas dati Killmongeru, Sebastian Stan je ponovno Bucky Barnes, a Josh Brolin Thanos, Mark Ruffalo opet je Bruce Banner / Hulk, dok će Tom Hiddleston ponovno biti Loki. Čut ćemo i glas Samuela L. Jacksona, koji je i dalje Nick Fury, dok će Chris Hemsworth svoj glas posuditi Thoru. Hayley Atwell opet je agentica Peggy Carter, Chadwick Boseman svoj je glas posudio Black Pantheru, Karen Gillian vraća se kao Nebula, Jeremy Renner kao Hawkeye, Paul Rudd u ulozi Ant-Mana, a Michael Douglas kao Hank Pym.

U animiranoj seriji pojavit će se i Neal McDonough kao Dum Dum Dugan, Dominic Cooper kao Howard Stark, Sean Gunn kao Kraglin, Natalie Portman kao Jane Foster, Taika Waititi kao Korg, Toby Jones kao Arnim Zola, Djimon Hounsou kao Korath, Jeff Goldblum kao Grandmaster te Michael Rooker kao Yondu.

Kakva će biti Marvelova prva originalna animirana serija doznat ćemo sljedećeg ljeta kada What If...? stigne na Disney+.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala