Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 12.12.
Još jedna subotnja večer s odličnim izborom novijih filmova!

TV Preporuke dana – Subota 12.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12.12.

SERIJE / EMISIJE

Majka, otac, sin, HTV 2 u 22:45 sati
Caden napušta rehabilitacijski centar i vraća se u London gdje ga čeka neizvjesna budućnost. Kathryn razmišlja o ponudi koju je dobila od Maxa. Kako će Caden reagirati na novosti?

FILMOVI

Potraga za Dory, RTL u 20 sati
Kada se Dora odjednom sjeti da ju negdje traži njena obitelj, Dora, Nemo i Merlin kreću u životnu avanturu preko oceana sve do prestižnog rehabilitacijskog centra i akvarija, kalifornijskog Insituta za svijet podmorja.

Svježa krv, HTV 2 u 20:05 sati
Kad mladi James Clayton demonstrira mogućnosti svog kompjutorskog programa, iskusni agent CIA-e Walter Burke pokušava ga nagovoriti da se priključi programu obuke za vrhunske agente. Clayton ga odbije, ali kad Burke spomene njegova oca, predomisli se, očekujući da će od Burkea doznati kako mu je otac nastradao desetak godina ranije u Peruu.

Rocky Balboa, RTL 2 u 20:15 sati
Redatelj, scenarist i glavni glumac Sylvester Stallone donosi nam još jedno poglavlje iz života boksačkog šampiona, Rockyja Balboe. Rocky je objesio boksačke rukavice i provodi vrijeme u svom restoranu, ali kad vidi simulaciju borbe između njega i trenutnog šampiona on ponovo osjeti želju za borbom.

Bez sna, Nova TV u 20:15 sati
Vincent Downs lasvegaški je policajac koji, zahvaljujući korumpiranom kolegi, bude uvečen u mrežu laži i izdaje. Nakon što pljačka koju je prisiljen izvesti pođe po krivu, skupina okrutnih kriminalaca odluči izravnati račune tako što otmu njegovog sina. Vincent sada ima samo jednu noć da pronađe otmičare, spasi sina i pri tom izbjegne pažnju unutarnje kontrole.

Hobit: Neočekivano putovanje, RTL u 22 sata
Bilbu Bagginsu bliži se 111. rođendan te on odluči zabilježiti avanturu koju je doživio prije 60 godina kako bi njegov nećak Frodo jednog dana bio upoznat s pustolovinom. Priča započinje s patuljkom Throrom i njegovim kraljevanjem u Ereboru kada su svi živjeli u obilju i sreći prije nego što je došao zmaj Smaug, koji je uništio grad Dale i protjerao patuljke s njihove planine kako bi mogao uzeti zlato.

Pain & Gain, HTV 1 u 22 sata
Film je temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči o grupi osobnih trenera koji su devedesetih godina u Los Angelesu jurili za svojim američkim snom, te se pritom upleli u kriminalne aktivnosti koje su krenule opasno krivim putem.

Pobješnjeli Max: Divlja cesta, Nova TV u 22:05 sati
Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala