Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Halo serija dobiva originalnu Cortanu
Glumica koja je liku Cortane u popularnoj video igri posuđivala glas ostat će Cortana i u seriji

"Halo" serija dobiva originalnu Cortanu

Foto: Halopedia

Ovih dana internet je preplavila vijest kako je Showtime odlučio odabrati novu glumicu za ulogu Cortane u televizijskoj seriji Halo, koju rade prema popularnoj video igri. Jen Taylor preuzet će tu ulogu, a njeno ime trebalo bi biti poznato svakom obožavatelju igre Halo jer je upravo ona svoj glas posuđivala Cortani do sada.

U seriji je lik Cortane, robota s umjetnom inteligencijom koji pomaže Master Chiefu, trebala utjeloviti Natascha McElhone. Nju smo trebali gledati u duploj ulozi, onoj Cortane i njene kreatorice dr. Catherine Halsey no radi problema u rasporedu nastalih radi pandemije, McElhone ne stigne odraditi obje uloge te je ostala samo kao Halsey, dok je Cortana otišla u ruke Taylor.

Taylor će se tako pridružiti glumačkoj ekipi u kojoj su Pablo Schreiber kao Master Chief, Danny Sapani i Olive Gray u ulogama Jacoba i Mirande Keyes, Bokeem Woodbine kao Soren-066, Shabana Azmi kao admiralica Margaret Parangosky te Bentley Kalu, Natasha Culzac i Kate Kennedy kao nova tri lika.

Showtimeovu seriju produciraju 343 Industires i Amblin Entertainment Stevena Spielberga. Redatelj serija Peaky Blinders i Black Mirror, Otto Bathurst, trebao bi režirati i producirati cijelu prvu sezonu od devet epizoda.

Nije u potpunosti poznat što će nam točno donijeti prva sezona, osim da će prikazati "epski sukob iz 26. stoljeća između čovječanstva i Covenanta, nezaustavljivog saveza vanzemaljskih svjetova posvećenih samo jednom cilju: uništenju čovječanstva".

Za sada nije poznato kada bi serija trebala ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala