Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto ponavlja ulogu Jokera Snyderovoj verziji Justice League!
Trenutno nije poznato je li Snyder originalno planirao Jokera u filmu

Jared Leto ponavlja ulogu Jokera Snyderovoj verziji "Justice League"!

Foto: YouTube

Jared Leto vraća se u DC svijet i to tako što će reprizirati svoju ulogu Jokera, ekskluzivno prenosi The Hollywood Reporter!

Leto je 2016. godine utjelovio ovog poznatog negativca u ne-baš-uspješnom filmu Suicide Squad (Odred otpisanih) i sad ćemo ga vidjeti u istoj ulozi to u Justice League (Liga pravde), odnosno u posebnoj verziji Zacka Snydera za koju se trenutno snimaju dodatne scene. Nije poznato je li Jokerovo pojavljivanje originalno bilo planirano u Snyderovoj verziji Lige pravde prije nego što je redatelj napustio projekt počekom 2017. godine. Podsjetimo, nakon toga je palicu preuzeo Joss Whedon koji je, prema mnogima, izmijenio cijeli film što je posljedično bio razlog lošem uspjehu. Opširnije o #SnyderCutu pročitajte na ovoj poveznici.

Joker već ima poveznice unutar Snyderovih DC filmova: u filmu Batman v Superman: Dawn of Justice u sceni kad vidimo Robinov kostim možemo vidjeti nasprejano Ha Ha Ha Joke’s on you Batman što je referenca na priču iz stripa kad je Joker ubio Robina. Obožavatelji nagađaju kako će Letovo pojavljivanje u Justice League pojasniti tu, ili otvoriti neku novu priču. Nakon Suicide Squada očekivalo se kako će se Letov Joker pojavljivati u daljnjim filmovima, no nije se pojavio niti u Birds of Prey, niti je planiran za Gunnov The Suicide Squad koji također očekujemo tijekom 2021. godine.

Leto se ovaj tjedan pridružio ostatku ekipe koja će snimati dodatne scene, a među njima su navodno Ben Affleck, Ray Fisher i Amber Heard. Budžet koji je HBO Max izdvojio za dodatnu produkciju Justice League navodno iznosi oko 70 milijuna dolara, a iako je bilo planirano da se radi samo o specijalnim efektima čini se kako se plan promijenio i da će biti snimljeno dosta novih scena.

Snyderova verzija Justice League svoju će premijeru imati sljedeće godine na streamingu HBO Max, a bit će riječ o 4 sata materijala koji će doći u obliku mini serije.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala