Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mirna Berend oprala Marka Grubnića i Vlatku Pokos
Voditeljica je u iskrenom intervjuu otkrila zašto je godinama nije bilo na malim ekranima

Mirna Berend "oprala" Marka Grubnića i Vlatku Pokos

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Nova TV

Nakon što je prihvatila ulogu kolumnistice u "IN Magazinu", voditeljica Mirna Berend odlučila je riješiti neke misterije o svom privatnom životu, odnosno, godinama koje je provela daleko od medija. U maniri prave zvijezde, učinila je to u društvu Vedrana Strukara, gosta novinara "Red Carpeta", koji je upregnuo svu svoju patetiku i sažalijevao se nad Mirninom sudbinom.

"Nažalost, imala sam izvanmaterničnu trudnoću i pobacila sam. Nakon toga sam imala tešku operaciju kičme, a tijekom dvogodišnjeg oporavka, sve i da sam mogla, nisam smjela zatrudnjeti. A sada, sada već imam dosta godina i ne želim vlastitoj djeci biti baka", rekla je Mirna Berend, koja je posljednjih pet godina u ljubavnoj vezi s pravnikom Markom. Upravo joj je on, priznaje, bio najveća podrška u periodu u kojem je bila psihički slomljena, a nerijetko nije imala ni za kruh.

Voditeljica je imala i tešku povredu kralježnice, zbog čega je neko vrijeme bila nepokretna. "Tu sam fazu provela gledajući televiziju u suzama", rekla je Mirna, koja današnje voditeljice naziva "poluprostitutkama".

Mirna Berend osvrnula se i na djelovanje Marka Grubnića, koji joj više nego očito ide na živce. "Marko Grubnić, što je to? Hoće li mi netko, molim vas, objasniti što je to?", cinično se zapitala, a dotaknula se i kolegice Vlatke Pokos. S njom, kaže, nikad nije imala problema, ali nisu izgradile prijateljstvo jer "dolaze iz dva potpuno različita svijeta". "Ja nikad nisam zaboravila da sam iz radničke obitelji iz Petrinje", zaključila je voditeljica.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    mocca mocca @ 4.5.2009. 16:20

    Ma daj.. prica kako nitko od tih samoprozvanih zvjezda nije zasluzio da o njima pisu novinari, ali cime je ona (sada) zasluzila biti u centru paznje?

    Nikad mi nije bila simpaticna kao voditeljica, iako mi se, moram priznati svidja njezin (novi i stari) look i nakit.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala