Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uzbudljiv triler Slike iz groba ekskluzivno na programu Epic Drama
"Slike iz groba", nova serija na programu Epic Drama, nadahnuta je stvarnim viktorijanskim običajem snimanja pokojnika

Uzbudljiv triler "Slike iz groba" ekskluzivno na programu Epic Drama

Slike iz groba, nova serija na programu Epic Drama, nadahnuta je stvarnim viktorijanskim običajem snimanja pokojnika. Šestodijelnu seriju napisali su i osmislili John Morton i Imogen Murphy, a prikazuje se u utorak, 20. listopada, u 21:30 sati.

U uzbudljivom trileru pojavljuje se proslavljena međunarodna glumačka postava u kojoj su nagrađivani glumac Michael Smiley (Lista za odstrel, Luther, Struna u krvi) kao Brock Blennerhasset; Kerr Logan (Igra prijestolja, Victoria) kao Conall Molloy; Eileen O’Higgins (Brooklyn, Mary Queen of Scots) kao Nancy Vickers i Aidan O’Hare (The Dublin Murders, Jackie) kao detektiv Frederick Regan.

Radnja serije Slike iz groba smještena je potkraj 1880-ih godina, u vrijeme kad je običaj fotografiranja nedavno preminulih osoba bio popularan u Irskoj i diljem Europe. Fotografije dragih pokojnika smatrale su se najdragocjenijom uspomenom, a Brock Blennerhasset, najpoznatiji irski fotograf pokojnika mora nakon nesreće ponovno podići posao na noge. Brocku pomaže odani i učinkoviti pomoćnik i bivši grobar, Conall Molloy kao i njegova mlada nećakinja Nancy Vickers, koja mu također pomaže u vođenju posla.

Nakon teškog početka uspijevaju pronaći zajednički jezik, no čini se da se netko s daleko zlokobnijim namjerama želi ubaciti u posao snimanja pokojnika. Detektiv Frederick Regan započinje istraživati niz ubojstava u dablinskom kriminalnom podzemlju i ubrzo dolazi do zaključka da je serijski ubojica odlučio iskoristiti popularnost jedne druge vrste fotografija: slika žrtava u smrtnoj agoniji. Broj žrtava sve je veći, a Blennerhasset, Molloy i Vickers moraju zaustaviti ubojicu čiji je cilj okončati ne samo njihov posao, nego i njihove živote.

U seriji Slike iz groba uloge tumače i Jimmy Smallhorne (U mreži zločina, Clean Break) kao Cecil Carruthers, Mark Rendall (Departure, Versailles) kao Percy Cummins, Peter Campion (Derry Girls, Kat and Alfie: Redwater) kao Henry Vickers, te Martin Donovan (Male laži, Fahrenheit 451) kao Bushrod Whacker.

Slike iz groba, nova serija na programu Epic Drama, prikazuje se u utorak, 20. listopada, u 21:30 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala