Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 4.10.
Ova nedjelja donosi odlične filmove, novu epizodu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato" i novu seriju "Sajam taštine"

TV Preporuke dana – Nedjelja 4.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 4.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Pobjednicu prošle emisije Lu Jakelić, ovoga puta ćemo gledati kao britansku pjevačicu Amy Whinehouse. Nakon što se Fabijan Pavao Medvešek u trećoj epizodi transformirao u Claudiu Beni, u četvrtoj ćemo ga gledati u dvostrukoj ulozi – talijanskog pjevača Andree Bocellija i britanske zvijezde Eda Sheerena. Duet s Nedom Parmać otpjevat će gost iznenađenja. Ona će se nakon Mladena Grdovića u prethodnoj epizodi, ovaj put transformirati u Doris Dragović. Siniša Ružić ovog tjedan kao 50 Cent opet zalazi u rep vode. Ove nedjelje Maria Valentića gledat ćemo kao američku legenda Shaggy, Marka Braića vidjet ćemo kao domaću zvijezdu Dinu Dvornika. Lana Klingor Mihić ovaj tjedan uskače u cipele Akija Rahimovskog iz Parnog Valjka, a Marina Orsag utjelovit će Adisa iz skupine "Dubioza kolektiv".

Sajam taštine, HTV 2 u 21:50 sati
U svijetu u kojem svi čeznu za nečim što se ne isplati imati, nitko nije toliko motiviran da se popne u visoko društvo kao Becky Sharp. Siromašna učiteljica Becky postavi ravnateljici gđici Pinkerton ultimatum: ili će joj pošteno plaćati da predaje u Ženskoj školi ili će si ona pronaći službu negdje drugdje. Gđica Pinkerton shvati da Becky blefira te je odluči prognati na selo gdje će raditi kao guvernanta.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Povratak kralja, Doma TV u 19:55 sati
Impresivna akcijska pustolovna fantazija suscenarista i redatelja Petera Jacksona, adaptacija posljednjeg nastavka kultne trilogije Johna Ronalda Reuela Tolkiena, jednog od temeljnih naslova žanra fantastike, brojem od 11 osvojenih Oscara, uključujući i one za najbolji film i režiju izjednačila se s glasovitim remek-djelima Ben Hur Williama Wylera i Titanic Jamesa Camerona.

Plaćenici 2, RTL u 20 sati
Snimljen s budžetom od 100 milijuna dolara te zaradom tri puta većom, film nam neće otkriti smisao života, ali će nam pružiti prvoklasnu zabavu iz ruku najvećih akcijskih junaka koji su se pojavili na filmskom platnu. Drugi dio je bio i bolje primljen od strane kritičara, osim Stallonea tu su Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenngger, Scott Adkins...

X-Men početak: Wolverine, RTL 2 u 20:20 sati
Prethodeći događajima iz X-Men trilogije, ovaj film epska je priča o Wolverinovoj (Hugh Jackman) nasilnoj, ali i romantičnoj prošlosti te njegovom složenom odnosu s Victorom Creedom (Liev Schreiber) i zloglasnim programom Oružja X. Wolverine susreće brojne mutante među kojima se pojavljuju i neke od legendi svijeta X-Mena koje već dugo nismo vidjeli.

Čudo s Hudsona, Nova TV u 23 sata
Clint Eastwood donosi nam istinitu priču o Chesleyju Sullenbergeru, pilotu heroju koji uspio prizemljiti avion na rijeku Hudson i time spasio 155 putnika i članova posade od sigurne smrti. Međutim, iako je Sully u javnosti bio prikazan kao pilot s izuzetnim sposobnostima, istraga bi mogla pokazati drugačije te mu uništiti reputaciju i karijeru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala