Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Dražen i Natali pobijedili u trećoj sezoni showa Zvijezde pjevaju!
Azra, Opća opasnost i Bijelo dugme doveli su glumca i pjevačicu do pobjede

Video: Dražen i Natali pobijedili u trećoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju"!

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: HRT

Nakon osam tjedana, gledatelji su, uz stručni žiri, odabrali pobjednike showa "Zvijezde pjevaju", koji je u svojoj trećoj sezoni ostvario rekordnu gledanost. Dražen Čuček i Natali Dizdar bili su bolji od finalista Duška Modrinića i Ivane Kindl, a nakon proglašenja nisu mogli sakriti uzbuđenje. "Ja sam njemu od samog početka govorila da je daleko najbolji!", rekla je oduševljena Natali Dizdar nakon što su najboljem paru uručeni pobjednički mikrofoni.

Parovi su se za naklonost gledatelja borili svojim najuspješnijim izvedbama te pjesmama po slobodnom izboru. Natali i Dražen tako su otpjevali "Šta da radim" i "Jednom kad noć", a sebi za dušu izveli su "Loše Vino", dok su Duško i Ivana na pobjedu jurišali pjesmama "Voli me ovu noć", "Candy", te naposlijetku "Tvoja ljubav". Ksenija Erker bila je toliko oduševljena potonjom izvedbom da je Husa i Dujmića zamolila da "nešto napišu za Ivanu Kindl" - između redova joj je poručila da postoje ljudi koji joj mogu spasiti karijeru.

U posljednjoj emisiji, posve očekivano, nije nedostajalo patetike. Uz to što je po prvi put otkad se ovaj TV format emitira u našoj zemlji svaki par triput osvojio maksimalnih 40 bodova, i komentari su bili prilično blagi. Na pozornici su se okupili svi kandidati ove sezone i zapjevali "Ljubavnu" Parnog valjka, a izvedbom su nas počastili i pobjednici prve dvije sezone - voditeljica Lamija Alečković i glumac Nikša Kušelj.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala