Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rujanski filmski program na kanalu AMC
Čuveni akcijski filmovi svakog petka uvečer

Rujanski filmski program na kanalu AMC

Rujan predstavlja povratak uobičajenim obavezama, ali i svom omiljenom filmskom kanalu. Za odmor od radnog tjedna petkom uvečer, tijekom rujna, zadužen je AMC kanal i čuveni akcijski filmovi - a koji su to pročitajte u nastavku.

Kao grom iz vedra neba 4. rujna u 20:10h
Policija u Hong Kongu već duže vrijeme traga za Krugmanom, ne samo zbog toga što ilegalno prepravlja trkačke automobile, već i zbog većih kriminalnih djela kao što su ubojstva i iznude. Kada ga Alfred pobjedi u trci, Krugman je izuzetno bijesan. Kao da to nije dovoljno, on završava u zatvoru i zaklinje se da će se osvetiti Tangu.

Slučajni špijun - 11. rujna u 20:35h
U hongkonškom trgovačkom centru, Buck Yuen (Jackie Chan) zaustavlja pljačku i završava na televiziji. Nakon toga odlazi u Istanbul preko Južne Koreje i slučajno postaje špijun.

Sve za lovu 18. rujna u 20:00h
Brandonovi (Matthew McConaughey) snovi su se napokon ostvarili. Dugo priželjkivani san o uspjehu, novcu i statusu napokon je postao stvarnost. Postao je veliki igrač pod okriljem Waltera Abramsa, šefa najveće agencije za sportsko savjetovanje u zemlji. Njegov uspon je bio munjevit čime je izazivao zavist kolega.

Equilibrium - 25. rujna u 20:15h
Poslije trećeg svjetskog rata čovječanstvo je pretrpjelo velike gubitke i znalo se da četvrti rat nitko ne bi preživio. Zato su čelnici država odlučili da pomoću droge zvane Prozium eliminiraju sve osjećaje u ljudskom tijelu jer su se ona smatrala uzrokom ratova. Jednog dana John Preston (Christian Bale) izostavi uobičajenu dozu Proziuma i postane svjestan osjećaja za koje nije ni znao da postoje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala