Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 18.7.
Subotnja večer već tradicionalno donosi hrpu odličnih hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 18.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18.7.

SERIJE / EMISIJE

Dobra bitka, HTV 2 u 22:25 sati
Napetost je i dalje na visini kada tvrtka dozna da je još jednog odvjetnika iz Chicaga ubio klijent. Liz dolazi na svoj prvi radni dan u Reddick, Boseman i Lockhart i čini se da bi mogla biti Dianina saveznica. Maino suđenje postaje neugodno kad svjedok iznenađenja svjedoči protiv nje. Lucca i Colin suočavaju se na sudu.

FILMOVI

Mistična rijeka, Doma TV u 19:55 sati
Boston, sredina sedamdesetih godina. Trojica dječaka, Sean (K. Bacon), Jimmy (S. Penn) i Dave (T. Robbins), bezbrižno se igraju dok njihovu igru ne prekine nekoliko nepoznatih muškaraca. Predstave se kao policajci, otmu Davea, zaključaju ga u podrum i nekoliko ga dana siluju. Tridesetak godina kasnije, oni i dalje žive u Bostonu, svi su oženjeni, Jimmy je vlasnik trgovine, Sean je policijski detektiv, a Dave je radnik, kojega je dječja tragedija zauvijek obilježila. Jednoga dana, Jimmyjeva najstarija kći pronađena je mučki ubijena u obližnjem parku.

Kung Fu Panda 3, RTL u 20 sati
Kung fu majstor Po napokon će pronaći svojeg izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sami Po. No sreću i veselje narušit će im Kai, strašni zlikovac kojemu je namjera poraziti sve kung fu majstore u Kini.

Skakač, HTV 1 u 20:05 sati
Nastao prema SF noveli Stevena Goulda ovo je zabavna avantura o mladiću koji zbog genetske greške razvije mogućnost teleportacije. Film je dva tjedna bio na prvom mjestu zarade u kinima pa je redatelj Doug Liman svojedobno najavio mogućnost nastavka.

Sestre, RTL u 21:50 sati
Sestre Jane i Maura nezadovoljne su činjenicom što su njihovi roditelji odlučili prodati obiteljsku kuću u kojoj su one provele djetinjstvo i srednjoškolske dane. Iako sada već odrasle žene, shvativši da se moraju oprostiti od svih nevjerojatnih uspomena koje ih uz kuću vežu, odlučuju pripremiti najluđi party koji u srednjoškolskim danima nikada nisu napravile.

Interstellar, Nova TV u 22:05 sati
Brižni otac Cooper (Matthew McConaughey), školovani pilot i inženjer, posvetio se mirnom životu farmera na imanju na kojem živi sa svojom djecom. Kada skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi ljudskoj vrsti mogla omogućiti međuzvijezdano putovanje, obratit će se upravo njemu kako bi krenuo na put s kojeg možda i nema povratka. Ulozi su visoki kao i odgovornost koju Cooper nosi na svojim leđima...

Slomljena krila, HTV 1 u 22:15 sati
Neil Randall (Gerard Butler) obiteljski je čovjek, istaknuti zaposlenik jedne marketinške agencije i moglo bi se reći da ima savršen život. Unaprjeđenje na poslu je izgledno, a privatni život mu je poput bajke. Kada šef Karl Granger (Peter Keleghan) pozove bračni par Randall na vikend u svoju kolibu, Neilova supruga Abby (Maria Bello) zamoli sestru Diane (Samantha Ferris) da pričuva njihovu kći Sophie (Emma Karwandy). No proračunati sociopat Ryan (Pierce Brosnan) otme Sophie…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala