Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi teaser za 2. sezonu serije Snowpiercer otkriva Seana Beana
Objavljen je kratki video za novu sezonu koji nije za one koji ne vole spoilere

Prvi teaser za 2. sezonu serije "Snowpiercer" otkriva Seana Beana

Foto: YouTube

Prva sezona zbilja dugo očekivane serije Snowpiercer došla je svome kraju i to prilično napetom tako da je kratki teaser za novu sezonu oduševio obožavatelje!

Ne smijemo puno otkrivati o traileru jer to ne bi bilo fer za one koji ne vole spoilere, ali možemo vam reći da ćemo u novoj sezoni gledati jedno omiljeno glumačko lice, a to je Sean Bean. Nakon uzbudljivih otkrića i događaja na kraju prve sezone, Bean će biti odličan dodatak dosadašnjoj glumačkoj postavi. Ako vas zanima kratki teaser koji otkriva nekoliko sitnica iz nove sezone, svakako pogledajte video.

Podsjetimo, serija Snowpiercer od samog početka razvoja nailazila je na razne poteškoće. Prvo je TNT 2015. objavio kako planiraju raditi TV adaptaciju serije prema istoimenom filmu Joon-hoa Bonga, nakon toga projekt je napustio originalni showrunner i tvorac serije, zatim redatelj pilota, serija je prošla velike promjene u radnji, pred sam početak prikazivanja promijenila je mrežu i onda nakon prvog trailera opet je vraćena na TNT. Unatoč svemu, u svibnju 2019. godine seriji je bila osigurana i druga sezona čije je snimanje gotovo bilo dovršeno kad je pandemija koronavirusa prekinula produkciju – no, ipak je bilo snimljeno dovoljno za kratki teaser koji je jučer predstavljen.

U glavnim ulogama su Daveed Diggs i Jennifer Connelly, a uz njih među ostalima glume Mickey Sumner, Annalise Basso, Sasha Frolova, Alison Wright, Benjamin Haigh i Roberto Urbina. Navedenim glumcima u drugoj sezoni uz Beana pridružit će se Rowan Blanchard i Steven Ogg.

Prva sezona Snowpiercera dostupna je na Netflixu od 17. svibnja, dok za drugu još nije poznat datum premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala