Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odgoda i za MTV Movie & TV Awards
Novi datum dodjele nagrada još nije poznat, navodno će biti tek u prosincu

Odgoda i za "MTV Movie & TV Awards"

Foto: YouTube

MTV ovaj mjesec neće održati MTV Movie & TV Awards, već će dodjela navodno čekati prosinac, javlja Variety.

Svake godine u prije ljeta MTV dodjeljuje nagrade za filmska i televizijska ostvarenja, a ove godine, kao i kod većine festivala i dodjela nagrada, termin je morao biti pomaknut zbog pandemije koronavirusa. Izbor je bio ili virtualno izdanje (bez publike i izvođača) ili pomicanje termina, a u MTV-u su se odlučili za ovo potonje.

Iako je već dulje vrijeme jasno kako će se ova dodjela nagrada morati pomaknuti, izvori navode kako su u MTV-u htjeli čekati do zadnjeg trenutka i vidjeti što se može napraviti. Budući da se smjernice tek sad polako počinju ublažavati nije bilo druge nego napraviti odgodu. Radi se i na planu da se MTV Video Music Awards održe u kolovozu u Brooklynu, no ni to nije potvrđeno jer se čekaju službene odluke tamošnje uprave.

MTV nije imao definiran datum ovogodišnjih Movie & TV Awards, samo se znalo da nas već dodjela čeka u lipnju. Prisjetimo se, prošlogodišnja je bila održana 15. lipnja u Los Angelesu, a prikazana je dva dana kasnije na MTV-jevom kanalu. Među pobjednicima su bili Osvetnici: Završnica kao najbolji film, Igra prijestolja kao najbolja serija, Lady Gaga imala je najbolji performans u filmu (Zvijezda je rođena), a Elisabeth Moss u televizijskoj seriji (Sluškinjina priča).

Ukoliko dodjela neće biti održana niti u prosincu to će biti prvi put da će Movie & TV Awards 'preskočiti' cijelu jednu sezonu od kad je ceremonija pokrenuta 1992. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala