Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmski i serijski maratoni tijekom lipnja na AMC kanalu!
Maraton serije Fear The Walking Dead, romantični filmovi petkom, a subotom čuveni Jean-Paul Belmondo

Filmski i serijski maratoni tijekom lipnja na AMC kanalu!

PLAĆENI ČLANAK

Brojni su ljubitelji jedne od najpoznatijih serija AMC produkcije - Fear The Walking Dead. Upravo će zato, AMC kanal ovoga mjeseca razveseliti gledatelje maratonom svih dosadašnjih sezona. Ljubitelji filmskih klasika također će biti iznimno zadovoljni, jer je AMC i ovog, kao i svakog mjeseca, pripremio bogati filmski program petkom i subotom uvečer - petkom su na programu omiljene romantične komedije, a subotom filmovi u kojima glumi legendarni Jean-Paul Belmondo.

Ponedeljkom od 22:00h

Fear The Walking Dead - ljetni maraton - Poželjeli ste odgledati sve dosadašnje epizode serije Fear the Walking Dead prije nove, šeste sezone, koja nam dolazi ove godine na male ekrane? Imate sreće! AMC keće s cijelonoćnim maratonom u ponedeljak, 1. lipnja u 22:00h. Drugu sezonu možete pratiti 8. i 15. lipnja, dok će treća sezona biti prikazana 22. i 29. lipnja, od 22h samo na kanalu AMC.

Petkom u večernjim satima

Ljubimica Amerike (America’s Sweethearts, 2001.) - Kiki Harrison (Julia Roberts) sestra je i osobna asistentica slavne glumice Gwen (Catherine Zeta-Jones). Iako Gwen više ne živi sa suprugom Eddiejem (John Cusack), promocija novog filmskog naslova dovodi je u neugodnu situaciju da se u javnosti mora pojavljivati s pomalo zaboravljenim bračnim drugom. Nitko, osim publicista Leeja (Billy Crystal), koji prepoznaje očiglednu Kikinu naklonost prema privlačnom Eddieju, ne primjećuje da je Kiki nesretna. Iako je Gwen u tajnoj vezi sa španjolskim glumcem Hectorom (Hank Azaria), to je ne sprječava da ponovno pokuša osvojiti supruga. Odlična romatična komedija na rasporedu je 5. lipnja u 20:20h!

Kate i Leopold (Kate and Leopold, 2001.) - Kate živi s bratom u današnjem New Yorku. Njen bivši dečko, koji živi kat iznad, otkriva prolaz kroz vrijeme koji vodi u 1870-te godine. Nakon kratkog izleta više od stoljeća u prošlost, ne znajući, u današnji New York dovodi Lepolda, inteligentnog čovjeka iz spomenutog vremena, koji upoznaje život u novom svijetu postajući vrlo prisan s Kate. Simpatičnu, romantičnu komediju možete pogledati 12. lipnja u 20:05h, samo na AMC kanalu.

Od klinke do komada (13 Going on 30, 2004.) - Nesretnoj se 13-ogodišnjakinji preko noći ispunila želja te je postala 30-ogodišnja žena. Jenna Rink (Judy Greer) ima trinaest godina 1987. godine. Njezini je roditelji guše, a popularni klinci u školi ignoriraju. Kada se njezin rođendanski tulum pretvori u katastrofu, Jenna zaželi da se pretvori u odraslu osobu, kako bi mogla imati život kakav je oduvijek željela. Sljedećeg dana Jenna shvati da je 2004. godina, a ona je predivna, uspješna 30-ogodišnjakinja (Jennifer Garner), koja ima dobar posao i lijep stan. Zbunjena se Jenna postupno uživi u novi život, no ubrzo shvati da nešto nedostaje, a to je njezin nekadašnji najbolji prijatelj Matt. Kad ga odluči potražiti, saznaje da ona i Matt (Mark Ruffalo) više nisu u kontaktu te da se on uskoro ženi. Jenna shvati da sve to što ima ipak nije dovoljno te želi vratiti svog najboljeg prijatelja. Komediju s izvrsnom Jennifer Garner u glavnoj ulozi, pogledajte 19. lipnja u 20:25h.

Hollywoodski murjaci (Hollywood Homicide, 2003.) - Dvojica karakterno različitih policajaca dobivaju zadatak istražiti višestruko ubojstvo u hip-hop klubu u Los Angelesu: cinični, razvedeni veteran, detektiv Gavilan (Harrison Ford) i mladi Calden (Josh Hartnett). Tijekom istrage obojicu muče i privatni problemi. Dok se Gavilan bori s financijskim problemima povezanim s njegovim drugim poslom trgovanja nekretninama, Calden mašta o glumačkoj karijeri. Ne propusite ovu odličnu akcijsku komediju s legendarnim Harrisonom Fordom - 26. lipnja u 20:05h.

Subote s Jean-Paul Belmondom

Lupež (Con Artist in Venice/Le Guignolo, 1980.) - Alexandre Dupré (Jean-Paul Belmondo) sitni je lopov i prevarant, nedavno pušten iz zatvora. Igrom slučaja optužen je za krađu vrijednog mikrofilma, koji sadrži tajnu formulu nedavno ubijenog francuskog znanstvenika. Film je na programu 6. lipnja u 20:15h samo na AMC kanalu!

Sretan Uskrs (Happy Easter/Joyeuses Pâques, 1984.) - Stéphane Margelle (Jean-Paul Belmondo) nepopravljivi je zavodnik. Njegova supruga Sophie nije preterano iznenađena kada ga u stanu nađe u društvu mlade devojke Julie, no Stéphane joj slaže kako je Julie zapravo njegova kćer iz prethodnog braka. Iako mu ne veruje Sophie odluči pustiti stvari da se same razviju dok se Stéphane sve više zapetljava u mrežu laži. Rasplet ove komedije pogledajte 13. lipnja u 20:25h.

Profesionalac (The Professional/Le professionnel, 1981.) - Francuski tajni agent Josselin Beaumont (Jean-Paul Belmondo) ima zadatak - ubiti afričkog diktatora. Nagla promjena političke situacije u zemlji rezultira Beamontovim hapšenjem te osudom na doživotni zatvor. Spretni Joss uspije pobjeći te se vraća u Francusku kako bi sprao ljagu sa svog imena. Akcijski triler na programu je 20. lipnja u 20:15h.

Velika pljačka (Hold-Up, 1985.) - Grimm (Jean-Paul Belmondo) je vrlo pametan lopov, no nedostaje mu praktičnost. Planira veliku pljačku montrealske banke, no ne želi koristiti oružje ni eksploziv, pa se sve još više komplicira. Njegov pothvat ima i dvije slabe strane - njegove kompanjone, hladnokrvnog Georgesa i zamamnu Lisu. A tu je i šef policije Labrosse koji nikada nije prestao maštati o tome da Grimma ponovno smjesti iza rešetaka. No, Grimmov najveći neprijatelj je opaki Lasky... Kriminalističku komediju pogledajte 27. lipnja u 20:10h samo na AMC kanalu.

Za više informacija posjetite:
http://www.amctvce.com
https://www.facebook.com/amctvrs

 

O AMC-u
AMC prikazuje omiljene filmove svih žanrova i desetljeća, kao i premijere svojih originalnih serija, kako bi na sve načine udovoljio interesima svojih gledatelja. AMC je trenutno jedina kabelska mreža u povijesti koja je dobila nagradu Emmy® za najbolju seriju četiri godine zaredom sa serijom "Mad Men" i šest nagrada za "Breaking Bad". Opus AMC-ovih trenutačnih originalnih serija uključuje "Better Call Saul", "Halt and Catch Fire”, “Humans”, “Fear the Walking Dead”, “Into the Badlands, “The Night Manager”, “Preacher”, “Hap and Leonard”. Također, AMC potpisuje i interaktivni talk show “Talking Dead”, koji prati seriju “Fear the Walking Dead”.

O AMC Networks International - Srednja i Sjeverna Europa
AMC Networks International, globalni ogranak AMC Networks, prikazuje zabavne i kvalitetne programe za više od 140 zemalja, uključujući Afriku, Aziju, Europu, Latinsku Ameriku i Bliski Istok. AMCNI se sastoji od globalnih brandova, Sundance i AMC kanala, kao i popularnih lokalno prepoznatljivih kanala različitih programskih žanrova. Za više informacija posjetite: 
www.amcnetworks.com/amcni

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala