Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Perry Mason u novom izdanju kreće 21. lipnja
Nakon teasera stigao je prvi pravi trailer koji traje nešto duže od 2 i pol minute

Perry Mason u novom izdanju kreće 21. lipnja

Foto: YouTube

Matthew Rhys predstavlja nam legendarnog kriminalnog odvjetnika u novoj mini seriji koja nam stiže za 20-ak dana!

Popularni detektivski romani čiji je autor Erle Stanley Gardner još su pedesetih i šezdesetih godina 20. stoljeća ekranizirani u legendarnoj istoimenoj televizijskoj seriji Perry Mason, a sad ćemo tog odvjetnika + vidjeti u nešto osvježenom izdanju i to na HBO kanalu i svim njegovim servisima (HBO Max, GO i NOW).

Rhys je tako Mason, odvjetnik koji radi u Los Angelesu 1931. godine, razdoblja u kojem se ostatak zemlje bori s Velikom depresijom dok L.A. nastavlja prosperirati. Nafta, Olimpijske igre, Hollywood... sve je to dio L.A.-a, ali nešto se opasno krije ispod svega toga. Riječ je o sekti koju predvodi tajanstvena sestra Alice (Tatiana Maslany), a pred Masonom je slučaj desetljeća.

HBO ovu seriju planira već nekoliko godina s tim da smo u glavnoj ulozi trebali gledati Roberta Downeya Jr.-a koji je u međuvremenu odustao zbog pretrpanog rasporeda snimanja, ali je ostao na projektu kao jedan od izvršnih producenata. Uz Rhysa i Maslany u seriji glume John Lithgow, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcon, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange i Robert Patrick. Autori serije su Rolin Jones i Ron Fitzgerald.

Perry Mason će svoju premijeru na HBO-u imati 21. lipnja, a sad možete pogledati prvi službeni trailer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala