Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Missica i mister u ljubavnom klinču: Ivana petljala s Bubijem
Mister Diler i prva gazdarica ljubovali su na seoskom imanju, što smo doznali u naletu pijanstva

Missica i mister u ljubavnom klinču: Ivana petljala s Bubijem

PIŠE: Dario Petruševski, Nova TV  
Foto: Nova TV

Simona i Ante Gotovac kao da se svim silama trude pokazati kako su mimo svoje volje opet ušli u reality show "Farma". Dok oni šire negativnu energiju i izazivaju konflikte, ostali farmeri, u želji za pažnjom, kreću s priznanjima. Tako je bivša missica Ivana Paris priznala da je "mutila" s Dinom Bubičićem, aktualnim Misterom Hrvatske i bivšim dečkom Vlatke Pokos...i tko zna koga još.

Ante je optužio Sonju i Petru da su kalkulirale te željele izbaciti Gotovčeve iz Farme. Petra se odmah počela opravdavati, a Sonja je priznala da su o tome pričali, ali prije ulaska na farmu. "Mi smo sjedile na kavi, ta priča o vašem izbacivanju je potonula kada smo ušli na farmu. Prije hotela smo u bircu sjedili, Sonja, Bubi i Mario i ja te smo o tome pričali", pokušala se Petra opravdati Gotovcu te tako otkrila zanimljive dogovore prije ulaska na seosko imanje.

Također, Simona je u pripitom stanju Ivani otkrila zanimljiv detalj o misteru Bubiju. Ivana je konačno priznala da je imala nešto s Bubijem, a Simona joj je rekla: "A Boris je rekao da je Dinek peder i da ti želiš biti s njim, a on ne želi!".  Ivana se na to nasmijala te joj rekla: "Bilo je, znaš da je između mene i Dina nešto bilo i ti to prva znaš". Gazdarica Petra je postavila Ivanu i Antu da se brinu o konjima. Iako je s Ivanom raščistila stvari oko svog supruga, Simona je opet ljubomorno upitala: ''Što ak ja neću da ona bude s njim na konjima, a zašto nisu stavili Dinu i Ivanu kod konja?".  Kasnije, Simonu je zanimao i daljnji odnos Bubija i misice. "Zašto je Dino ostavio Ivanu?", pitala je Simona znatiželjno Giannu. Gianna joj je odgovorila da ne žele da ih se povezuje te da se ni na koji način ne komentira njihov odnos.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala