Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ljetno izdanje emisije Love Island odgođeno do 2021.
Snimanje ove popularne emisije trenutno nije moguće zbog pandemije koronavirusa

Ljetno izdanje emisije "Love Island" odgođeno do 2021.

Foto: YouTube

Mnogima omiljeni guilty pleasure reality emisija Love Island zasad preskače svoje ovogodišnje ljetno izdanje (sedmu sezonu) zbog pandemije koronavirusa, što je po mnogima bila jedina ispravna odluka.

Love Island jedan je od najvećih hitova ITV-a, no nije bilo moguće stvoriti adekvatne zdravstvene i sigurnosne uvjete za snimanje ljetne sezone: "Na sve smo načine probali napraviti ljetno izdanje, ali logistički to nije bilo moguće jer ne možemo jamčiti sigurnost svih uključenih u projekt, što nam je prioritet", rekao je direktor te britanske televizijske mreže Kevin Lygo.

"U normalnim uvjetima sad bismo se pripremali za putovanje na našu lokaciju na Mallorcu gdje bismo pripremali vilu, ali očito je da sad za to nema šanse. Žao nam je naših obožavatelja, ali naš je prioritet sigurnost na snimanju i vjerujemo da će se Love Island vratiti još jači i zanimljiviji 2021. godine. Do tada možete ponovno pogledati šest prethodnih sezona vaše omiljene emisije", dodao je.

Ove je godine prvi put uvedeno zimsko izdanje koje smo mogli pratiti od 12. siječnja do 23. veljače pa još uvijek postoji nada da na novu sezonu nećemo čekati skroz do sljedećeg ljeta, već da će po smirenju zdravstvene situacije u svijetu biti moguće snimiti zimsko izdanje 2021. godine.

Love Island jedna je od najgledanijih emisija diljem cijelog Ujedinjenog Kraljevstva, a ukratko rečeno natjecatelji emisije žive u izolaciji od vanjskog svijeta na Mallorci i ukoliko žele ostati na otoku moraju si pronaći partnera, bez obzira radi li se ljubavnoj avanturi, prijateljstvu ili partnerstvu iz interesa jer pobjednik kući odnosi novčanu nagradu. Natjecatelji su okruženi sa 69 kamera koje prate svaki njihov pokret. Ljetno izdanje s produkcijom inače kreće sredinom svibnja.

Emisiju Love Island možete pratiti i na kanalu RTL Living na kojem se trenutno prikazuje četvrta sezona u kasnim noćnim satima, oko 23 sata.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala