Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Akcijska komedija My Spy s Daveom Bautistom preskače kina i stiže na Amazon
Film se nakratko pojavio u nekim kinima, a sad je konačna odluka da će biti prikazan na streaming servisu

Akcijska komedija "My Spy" s Daveom Bautistom preskače kina i stiže na Amazon

Foto: YouTube

Tjedan dana prije službenog zatvaranja kina u Hrvatskoj nakratko se prikazivala obiteljska akcijska komedija My Spy, u našem prijevodu Otkrila sam špijuna, a uskoro će stići na Amazon.

Film je početkom godine imao premijeru u Australiji, a sredinom ožujka trebao se početi prikazivati u Europi i Sjevernoj Americi što je prekinuto zbog pandemije koronavirusa. Otkrila sam špijuna neće naknadno biti prikazan u kinima, već je prava na streaming u Sjevernoj Americi i na nekim međunarodnim tržištima kupio Amazon Prime.

Glavne zvijezde filma su Dave Bautista kao strogi CIA operativac JJ i Chloe Coleman kao 9-godišnja djevojčica Sophie čiju obitelj JJ mora zaštititi. Kad Sophie u svom domu otkrije nadzorne kamere koje su postavili JJ i njegovi kolege, ucijenit će ga da je nauči kako postati špijunka ili će reći obitelji da ih CIA nadzire. Obitelj je stavljena pod nadzor zbog sumnje da je Sophiejin ujak opasni trgovac oružjem tako da će je JJ morati zaštititi.

Režiju potpisuje Peter Segal (Ulovi Smarta), dok su scenarij napisali Jon i Erich Hoeber (Red). U ostalim ulogama su Kristen Schaal, Ken Jeong, Parisa Fitz-Henley i Greg Bryk. Budžet za film je bio oko 18 milijuna dolara.

Davea Bautistu gledat ćemo u remake-u popularnog SF-a Dina koji je do kraja ove godine trebao doći u kina, ali s obzirom na trenutnu situaciju u svijetu vidjet ćemo za kad će biti pomaknut. Bautistu ćemo gledati i u hororu Army of the Dead te u Čuvarima galaksije 3 koje u kinima očekujemo 2021. godine (zasad).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala