Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Je li Katja Kušec zauvijek izgubila imidž ozbiljne novinarke?
Cirkus kojeg priređuje u showu "Zvijezde pjevaju" mogao bi joj, misle neki, trajno naštetiti

Je li Katja Kušec zauvijek izgubila imidž ozbiljne novinarke?

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: HRT

Katja Kušec, dugogodišnja urednica Dnevnika, sigurno nikad nije ni sanjala da će postati glavna tema na internetskim forumima, na kojima se "lome koplja" oko njezinog pjevanja, ali i vjerodostojnosti kad je u pitanju najgledanija informativna emisija. Neki, naime, smatraju da je "glupiranjem na pozornici" izgubila godinama građeni kredibilitet po pitanju ozbiljnog novinarstva, ali glavna zvijezda HTV-ovog glazbenog showa ne smatra da će joj to smetati u daljnjoj karijeri.

Može li prosječni gledatelj Katju Kušec nakon pjesme "Danas sam luda" u zlatnoj haljini doživjeti ozbiljno kad priopći informaciju o nekom potresu? Njezina urednica Hloverka Novak-Srzić u tome ne vidi nikakav problem, kao ni u činjenici da je Katja, unatoč daleko najlošijem pjevanju u emisiji, i dalje u natjecanju, a neki je čak prozivaju i favoritom. "Ovo mi se čini klasičnom pričom gubitnika koji se ne želi predati, a ljudi to cijene i vole. Katji je ovo neka druga mladost jer vidi se da uživa", izjavila je "čelična Hlo" za Jutarnji list, očito oduševljena nenadanom popularnošću Katje Kušec.

Uz "pobunjenike", naravno, puno je i onih koji su oduševljeni voditeljicom Dnevnika. Na internetu čak postoje i teme o njezinim nogama i haljinama, a usporedbe sa Samanthom iz serije "Seks i grad", koje sluša godinama, sad su, zbog nešto izazovnije odjeće, učestalije nego ikad. "Svaki put naprosto s veseljem dočekam činjenicu da nas gledatelji nose dalje", zaključuje Katja Kušec i priprema novi spektakl za šestu emisiju "Zvijezde pjevaju". Novostečene obožavatelje počastit će duplom dozom - parovi odsad pjevaju po dvije pjesme.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Slavko slavko @ 15.4.2009. 2:44

    Pa ti "lavanda" nemaš pojma. Pa sve je stvar zabave i profita. Pa nije niko došao da postane profesinalac, već da se zabavi. Vidi se da nisko kontaš sve to. Pa upravo zbog nje gledam tu emisiju, da vidim šta će se desiti, jer je sa Katjom zanimljivo i nije mi ni u petama da gledam kako pjeva Kindl, Natali, ili bizarni Marko Tolja, koji također ima partnericu koja nema pojma o pjevanju, a ne da zna šta pjeva.

     KATJA I ĐANI DO POBJEDE U SHOW ZVIJEZDE PJEVAJU!!!

  • #1
    0 0
    lavanda lavanda @ 14.4.2009. 15:20

    Od Katjinog pjevanja boli glava. Tko li samo glasa za nju? Žena nema pojma o pjevanju, ali ono: baš nema pojma. Uz to što ne zna pjevati , još je i vrlo antipatična. Katastrofa!!!!!

    Spasite nas! Izbacite Katju!!!!!

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala