Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Hawaii Five-0 ipak završava s 10. sezonom
Aktualna sezona popularne serije bit će posljednja s tim da su ostale još samo tri epizode

Serija "Hawaii Five-0" ipak završava s 10. sezonom

Foto: YouTube

CBS-ov reboot serije Hawaii Five-0 došao je svom kraju nakon deset godina.

Na malim ekranima trenutno se prikazuje deseta sezona serije koja će ujedno biti i posljednja, a do kraja je ostalo još samo tri epizode. Finale serije bit će 3. travnja i to u trajanju od 2 sata tako da će serija završiti s ukupno 240 epizoda, nešto manje od originalne serije iz 1968. godine koja je sa završetkom emitiranja imala 279 epizoda.

"Nikad nije jednostavno pozdraviti se s hit serijom koja je tako dobro nastavila originalnu. Hawaii Five-0 je od prve epizode bila velika uspješnica za nas. Zahvaljujući talentiranim producentima, scenaristima, glumcima i ostaloj ekipi bila je ključan dio našeg rasporeda punih deset godina. ... Ponosni smo na njezinu kvalitetu i dugovječnost te smo zahvalni na svim vjernim fanovima", rekao je predsjednik za CBS Entertainment Kelly Kahl.

Serija govori o elitnoj policijskoj postrojbi čija je misija iskorijeniti kriminal na prekrasnom tropskom otočju okupanom suncem i okruženom prekrasnim pješčanim plažama. Aktualni glumci su Alex O’Loughlin, Scott Caan, Ian Anthony Dale, Meaghan Rath, Beulah Koale, Katrina Law, Taylor Wily, Dennis Chun, Kimee Balmilero i Chi McBride s tim da bi se u finalu trebali pojaviti James Marsters, William Sadler i Mark Dacascos. Autori serije su Peter M. Lenkov, Leonard Freeman i Alex Kurtzman.

Lenkov, koji ostaje raditi na drugim CBS-ovim serijama MacGyver i Magnum P.I. (također reboot-i), naglasio je da je rad na seriji Hawaii Five-0 za njega bio blagoslov i zahvalio je svim divnim ljudima s kojima je imao priliku raditi na seriji.

Hawaii Five-0 tijekom svog prikazivanja osvojila je desetak nagrada, a Scott Caan bio je nominiran za Zlatni globus za svoju sporednu ulogu Dannyja Williamsa.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala