Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.2.
Današnja večer donosi tek pokoji film

TV Preporuke dana – Petak 28.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28.2.

SERIJE / EMISIJE

Azra, Nova TV u 21:15 sati
Dženk doživi prometnu nesreću baš kad je s Azrom zakoračio prema sretnom zajedništvu i hitno ga vode na operaciju. Njegovo stanje jest kritično. Kadira, koji je u vrijeme nesreće bio u autu s Dženkom, nigdje nema.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:35 sati
Božićno je jutro, a Nikki očekuje da je nazove Matt koji se vratio u Sjedinjene Države. No umjesto toga telefonski poziv šalje je na poprište: jedna je obitelj masakrirana na nepreglednom posjedu u vlasništvu Andyja McMorrisa, direktora prijevozničke tvrtke. Nikki stigne prva, dočeka je voditeljica istrage inspektorica Gibbs, a Clarissa u Lyellu zbivanja na terenu prati preko monitora i mikrofona.

FILMOVI

Otmica, RTL u 21:05 sati
U SAD-u, svakih 40 sekundi nestane jedno dijete. Nikada ne razmišljate da se to može dogoditi i vama. Dok se ne dogodi. Sama i uplašena, Kate McCoy ne želi prepustiti sudbinu i život svoga sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti. U napetoj utrci protiv vremena, Kate ništa ne može spriječiti u nevjerojatnoj potjeri spašavanja života svoga sina.

Moja lažna žena, Nova TV u 23 sata
Plastični kirurg (Adam Sandler) boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci (Brooklyn Decker) kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla (Jennifer Aniston) da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu.

Spider-Man 3, HTV 1 u 23 sata
Kad Peterovo (Tobey Maguire) odijelo odjednom promijeni boju i pojača moći i on se promijeni pokazujući svoju tamnu i osvetoljubivu stranu koju pokušava kontrolirati. Pod utjecajem odijela postaje previše samouvjeren i počne zanemarivati ljude koje najviše voli. Prisiljen da izabere između privlačnih moći novog odijela i samilosnog junaka kakav je nekoć bio, mora pobijediti osobne demone dok dva najstrašnija neprijatelja, Sandman i Venom, udružuju svoje moći i želju za osvetom koja prijeti Peteru i svima koje voli...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala