Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dosta loš start za samostalni film o Harley Quinn
Razlog slabijeg starta od očekivanog vjerojatno leži u tome što nosi oznaku R, umjesto PG-13

Dosta loš start za samostalni film o Harley Quinn

Foto: YouTube

Pozitivne kritike nisu bile dovoljne da film Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn ostvari planirani start u kinima.

Birds of Prey tako je u kina stigao ovaj vikend i iako jest najgledaniji za protekli vikend, zarada je daleko od očekivane. U Sjevernoj Americi zaradio je 33,2 milijuna dolara što je odlična zarada jer je sad četvrti film s oznakom R po otvaranju u tolikom broju američkih kina, ali je studio Warner Bros. očekivao start od barem 45 milijuna dolara.

Prethodni film u kojem smo upoznali Harley Quinn bio je Suicide Squad koji je na istom tržištu startao s odličnih 133 milijuna dolara, a najveća razlika od Birds of Prey mu je što je bio PG-13 pa je bio dostupniji i zanimljiviji i nešto mlađoj publici. Nastavak The Suicide Squad očekujemo u kinima sljedeće godine i trenutno se vodi s oznakom R, a ako Birds of Prey nastavi s lošijom zaradom moguće jest da će se vratiti na PG-13.

Birds of Prey počeo je igrati i u 78 međunarodnih tržišta gdje je zaradio još 48 milijuna dolara, a najviše je zaradio u Meksiku, oko 4,6 milijuna. U narednim tjednima će se početi prikazivati i u ostalim zemljama, a zadnje počinje igrati u Japanu 20. ožujka.

Harley Quinn u ovom filmu udružuje snage s drugim poznatim heroinama i negativkama DC-jevog svijeta, a u glavnoj ulozi nalazi se neponovljiva Margot Robbie. Režiju potpisuje Cathy Yan, a scenarij Christina Hodson. U ostalim ulogama su Jurnee Smollett-Bell kao Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Rosie Pere kao Renee Montoya i Ella Jay Basco kao Cassandra Cain.

Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn u hrvatska kina je stigao 6. veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    1 0
    yuma yuma @ 11.2.2020. 10:05

    Viđam nekakav trailer na telki, nešto što mi je kičasto, vulgarno, odbojno i iritira me... Ili odmah stavim mute ili čak okrenem program. I tako sam npr. svrstala ovaj trailer u isti koš sa najavom one emisije o dokumentarcu o Tuđmanu. Evo, sad u miru i tišini saznajem o kakvom se filmu radi i cementiram odluku koja glasi: ne zanima me. Al dobro, ja sam žena pa meni ni Robbie nemre pomoć u motivaciji za ovakav film :-))) 

  • #2
    1 1
    Bureq bureq @ 10.2.2020. 19:05

    Suivide Squad je bio los ali je privukao hrpetinu ljudi s odlicnim trailerom. Za ovaj film su i s trailerom kiksali... mozda ga pogledam zbog M.Robbie :)

  • #1
    4 1
    ZoroAster zoroaster @ 10.2.2020. 15:06

    Razlog je loša fabula, očajni dijalozi, nikakav humor i feminazi poruke.

    Nisam gledao, samo citiram američke filmske kritičare.

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala