Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.2.
Subotnja večer donosi "The Voice" uživo, dva Oskarom nagrađena filma i još nekoliko odličnih filmova!

TV Preporuke dana – Subota 8.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8.2.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:05 sati
Počinje The Voice Hrvatska uživo! Nazire li se mentorskim mukama kraj? Da, jer i vi odlučujete tko ulazi u polufinale! Uzbudljiv dvoboj bio je samo uvod u napetosti koje nas očekuju u prvoj emisiji uživo koju ćemo pratiti ove subote. Šesnaestero natjecatelja, po četvero u svakom mentorskom timu, pokušat će svojim nastupima izboriti vašu naklonost i opravdati povjerenje svojeg mentora!

FILMOVI

Kraljev govor, HTV 2 u 20:05 sati
Britanski princ Albert, vojvoda od Yorka, suočen je s velikim osobnim problemom, naime, muca od djetinjstva osobito u većem društvu i pri javnim nastupima, što osobito stvara loš dojam o njemu kao pripadniku kraljevske obitelji. Zbog mucanja jedva održi govor 1925. godine za Britansku izložbu na Wembleyjevom stadionu u Londonu. Njegova supruga očajnički obilazi psihijatre i logopede dok jednoga dana ne naleti na Lionela Loguea.

Sedam godina u Tibetu, Doma TV u 22 sata
Godine 1939., dok se njegova domovina priprema za skori Drugi svjetski rat, mladi planinar Heinrich Harrer u bijegu pred nacističkom ideologijom kreće na ekspediciju na vrh Nanga Prabat na Himalaji. Nakon što uspješno ostvari svoj cilj, Heinrich će zbog izbijanja rata kao neprijateljski državljanin s drugim članovima svoje ekspedicije dospjeti u britansko zarobljeništvo.

X-Men: Apocalypse, RTL u 22 sata
Nakon tisućljetnog sna drevni mutan Apocalypse budi se i formira tim snažnih mutanata, uključujući i Magneta kojeg tumači Michael Fassbender. Oni žele pročistiti čovječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse. Kako je sudbina Zemlje ugrožena, Raven, uz pomoć profesora X mora voditi tim koji će zaustaviti njihovog najvećeg neprijatelja i spasiti čovječanstvo od potpunog uništenja.

Argo, HTV 1 u 22:25 sati
Pod palicom Oskarovaca Bena Afflecka (redatelj) i Georgea Clooneya (producent), odlična glumačka ekipa na velika platna donosi istinitu priču o agentu CIA-e koji predvodi operaciju spašavanja 6 američkih građana iz Irana. Film donosi napetu borbu za život, fascinantnu priču koja je desetljećima bila nepoznata javnosti.

Kapetan Amerika: Ratnik Zime, Nova TV u 22:25 sati
Dvije godine nakon događaja poznatog po imenu Osvetnici, Steve Rogers živi mirno u Washington DC-u, pokušavajući se prilagoditi suvremenom društvu. Međutim, nakon S.H.I.E.L.D. akcije jedan sunarodnjak je napadnut i Steve postaje upleten u misterij koji potencijalno može ugroziti zemaljsku kuglu. Zajedno s Natashom Romanoff, Kapetan Amerika pokušava otkriti tajnu misterija, ali ne očekuje da će mu se na njegovu putu naći snažan protivnik - Ratnik zime.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala